| ș53fan a întrebat:

Ce semne dă o fata mai timida daca te place? Și încă ceva:Ce înseamnă dacă această fată se așează în banca unui băiat, băiat de care știe și ea că o place!

19 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Te priveste in ochi sau se uita doar cand nu te uiti tu.
Se joaca cu parul, te atinge, sta cu tot corpul catre tine, rade si cand nu e cazul.
Acum nu astepta tu semnale, pot fi concepute gresit!
Actioneaza tu daca vrei sa ai de aface cu o fata.

| ș53fan explică (pentru ROB3RT89):

Cum? Ce aș putea face?

| ROB3RT89 a răspuns (pentru ș53fan):

Actionezi,incepi cu un simplu buna si esti spontan.
Gasiti voi subiecte de discutie.
Daca e interesata, energia ei o sa te ajute!

| T0T a răspuns:

Păi îți spune în momentul în care o întrebi. Ăla e cel mai clar semn. Cât despre așezatul în bancă, nu e neapărat că te-ar plăcea în sensul ăla, poate doar ca prieten.

| ș53fan explică (pentru T0T):

Ce îmi spune în momentul în care o întreb? Dar mai ales ce sa o întreb? IDK!

| Elena9328 a răspuns:

Se uita la tine, zâmbește, se emoționează
Să vadă dacă el comentează cu ceva

| ș53fan explică (pentru Elena9328):

Și dacă el nu i-a spus nimic?

| Elena9328 a răspuns (pentru ș53fan):

O fata pricepe și fără să i spui, daca îi d-ai de înțeles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand se uita la tine si vorbeste vrea mereu sa schimbe privirea in alta parte, se uita foarte atent la tine pentru ca e emotionata, se incurca in cuvinte, uneori mai greseste.
Inseamna ca si ea il place, si cum nu are cum sa se apropie de el in alt mod pentru ca e timida, face asta.

| munteanuionvictor a răspuns:

1.După cum se uită. 2. Înseamnă că-l place.

| ș53fan explică (pentru munteanuionvictor):

Serios? M-ar place? Chiar dacă i-a spus cu o seară înainte că nu sunt decât un coleg? Cred că e timidă! Eu nu făcusem nimic altceva decât să o întreb ce părere are despre mine pentru că eu pot muri oricând! Deci, se mai accepta acele lucruri?

| siriusblack98 a răspuns (pentru ș53fan):

Daca esti la fel de dobitoc precum ne spui ma mir ca-i place de tine.

| ș53fan explică (pentru siriusblack98):

Mulțumesc la fel! Ass hole!

| siriusblack98 a răspuns (pentru ș53fan):

Nu ai tu ce sa-mi urezi inapoi, nu eu sunt ala cu problemele dintre noi doi.

| FoundYouLover a răspuns:

Daca s- a asezat in banca unui despre care stie ca o place, ori il place, ori e indecisa, adica poate ii e un pic simpatic dar nu-si da seama daca chiar merita sa iasa cu el sau nu, si s-a asezat langa el ca sa poata sa mai vorbeasca cu el, sa-l cunoasca mai bine si apoi sa-si dea seama daca-l place sau nu.Cat despre prima intrebare, fata da urmatoarele semne daca e timida dar te place: te priveste intr-un anume mod, ca si cum te place, e agitata in preajma ta, se aranjeaza in preajma ta, poate se inroseste si, cel mai important, vezi daca i se maresc pupilele in preajma ta.De asemeni daca tu o observi fara ca ea sa te vada cum se poarta, ce reactii are cand vorbeste cu alte persoane si ce reactii are cand vorbeste cu tine, daca cu tine se poarta diferit de cat se poarta cu alte persoane, e posibil sa te placa.De asemeni daca sunteti intr-un grup si cineva zice de tine ceva de rau si ea iti ia apararea te place.Plus ca daca te place o sa faca tot posibilul sa stea cat mai des in preajma ta: in banca ta, in banca din fata, in banca din spate sau in banca paralela cu a ta. Si daca o vezi tot timpul aranjata poate fi un semn ca te place. Poate fata a stat o ora acasa in fata oglinzii ca sa-si aranjeze parul frumos pentru tine, sau ca sa se fardeze, sau ca sa-si faca unghiile cu oja in speranta ca asa tu o s-o observi. Sau poate s-a dat cu nu stiu ce parfum smecher doar ca sa-ti atraga tie atentia mirosul ei sexy.

| ș53fan explică (pentru FoundYouLover):

Man... Putem vb pe Whatsapp? Please? Vad că te descurci! și mai am niste chestii multe de spus! Te rog! 0722944481! dar să îmi dai mesaj cu cine ești! In caz că vrei sa mai vb

| FoundYouLover a răspuns (pentru ș53fan):

Mi-ar place, doar ca nu am cont de whatsapp.Nu vrei sa-mi dai mesaje pe TPU in privat, ca sa vorbim?

| Vladalexandru97 a răspuns:

,ai verificat daca avea unde sa stea in alta parte? poate s-a pus langa tine de nevoiewinking cine stie, sau poate erau buni covrigi tai, i s-o fi facut pofta happy

| ș53fan explică (pentru Vladalexandru97):

Avea loc destul, nevoi nu cred că avea, covrigii nu luasem atunci, eu nu eram în bancă!