| Dary2000 a întrebat:

Ce semnifica pentru voi un prieten?

16 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna seara! cred ca doar atunci poti sa consideri ca ai un adevarat prieten, cand la orice ora, necontand ca e zi s-au noapte, apeland la el iti va raspunde, :oricand prietene, stii ca sunt alaturi de tine, si nu te intreaba, unde? de ce? cand? cum? da cand mii dai inapoi? va zice ca este alaturi de tine cu trup si suflet...cred ca asa ar trebui sa fie un prieten adevarat, dar oare mai sunt asa ceva? mai poti avea incredere in cineva? thinking

| Neimportant a răspuns:

Un prieten adevarat e greu de gasit si mai greu de parasit si imposibil de uitat

| Crisu a răspuns:

Prietenul este persoana care iti este alaturi si la bine si la rau; persoana pe care daca o suni la 3 dimineata pentru ca ai o problema, te ajuta cu cea mai mare placere; persoana care te iarta indiferent de ceea ce faci; persoana care tine cel mai mult la tine; persoana care te intelege.
Si as putea continua, dar cred ca-ti dai seama singur de aceasta descriere, pentru ca asta este portretul prietenului perfect. Si in ciuda vorbelor spuse de "gurile rele", aceste persoane chiar exista si chiar stiu sa fie prieteni adevarati.

| LoOvE a răspuns:

Sunt multe defintii:

Prietenia pentru mine e o legatura intre doua persoane...aceasta legatura e bazata pe afectiune,ajutor reciproc,sentimente de amicitie, sinceritate... mai jos ai o definitie a prieteniei.din punctu meu de vedere:

Prietenie= Sentiment de simpatie, de stimă, de respect, de atașament reciproc care leagă două persoane; legătură care se stabilește între persoane, pe baza acestor sentimente; amiciție, prieteșug. ♦ Atitudine plină de bunăvoință, prietenoasă față de cineva. ♦ Legătură între grupuri sociale, între popoare, între țări bazată pe aspirații, năzuințe, interese comune.

Relatie sentimentala, morala intre 2 sau mai multe persoane.

Prietenia este un cuvant simplu si totusi este foarte greu de explicat ce inseamna. Fiecare are o definitie proprie a prieteniei. Pentru mine prietenia inseamna TOTUL : fericire, tristete, lacrimi, zambete, imbratisari, sentimente, ganduri, iubire.

prietenia este cel mai pur lucru care poate exista intre 2 persoane. in ziua de azi greu se mai gasesc prieteni adevaratzi e de ajuns sa te uiti in jurul tau si vor aparea mii de " care la orice prieteni"care nu vor decat sa profite de tine...trebuie doar sa ai grija cum iti alegi prietenii

Prietenia este fuziunea a doua suflete distincte pentru a forma un spirit complet, cu o legatura comuna de iubire si abinegatie. Inseamna a depasi impreuna problemele si diferentele, inseamna a discuta fara a inceta sa
iubesti. Prietenia inseamna a gandi mai mult la celalalt decat la tine insuti, inseamna a lasa la o parte egoismul, inseamna a intelege, a ierta, a uita si uneori a-ti aduce aminte.

Prietenia este un lucru minunat! Omul nu poate trai fara un prieten! Prietenii te ajuta la nevoi si la durere, prietenii adevarati sunt legati sufleteste ca 2 brazi intr-o tulpina, ca 2 ochi intr-o lumina!

sper sa te fi ajutat! pup:*

| motherfuckerstyle a răspuns:

Prieten=mama,tata,frate,bunica etc.un prieten bun trebuie sa fie in stare sa fie tot ce vrei tu si sa te cunoasca ca pe propriul buzunar.

| winter a răspuns:

Prefer sa nu vorbesc despre acest subiec.nu degeaba se zice ca un prieten la nevoie se cunoaste.din pacate eu n-am nici un prieten asa ca ma simt mult mai liber

| SMaricel a răspuns:

O persoana apropiata, in care ai mare incredere si poti sa-i spui toate secretele tale si te ajuta in orice problema

| Bloom_2977 a răspuns:

Uneori prietenia poate fi totul, un prieten este un sprijin, fara prieteni oamenii nu ar putea trai.

| stefy_6374 a răspuns:

Prieten este cel care iti este alaturi la bine dar mai ales la greu si nu are 2 fete.

| puf1992 a răspuns:

Un prieten trebuie sa iti acorde incredere si respect.Sa fie cu tine la bine si la greu sa fie de partea ta oricand sa te poti baza pe el oricand oriunde din zi sau din noapte. Prietenul la nevoie sa cunoaste.

| maria_4358 a răspuns:

Pentru mine inseamna o persoana in care sa am incredere si sa o cunosc foarte bine

| blahblahblah_4207 a răspuns:

O persoana pe care te poti baza oricand, in care sa ai incredere absoluta, care sa iti stea alaturi mereu si prin mici gesturi sa iti dovedeasca prietenia neconditionata. Un prieten este acela care e mereu cu tine chiar daca in realitate sunteti in locuri diferite, care iti face ziua mai frumoasa prin simpla lui aparitie langa tine.

| MadalinaMada a răspuns:

Cel mai bun prieten=Cel mai rau dusman (in unele cazuri) dar sunt si cazuri cand prietenia este ca relatia dintre mana si ochii.Cand mana se raneste, ochii plang.Si cand ochii plang mana le sterge lacrimile.Parerea meahappy

| gaby_6991 a răspuns:

Buna! pentru mine un prieten adevarat semnifica o pers care iti este mereu alaturi indiferent de situatie (ceva pe cale de disparitiehappy

| lovelygirl_9035 a răspuns:

Buna! Un prieten inseamna pentru mine o persoana careia sa-i spun secretele mele cu care sa plang cang sunt trista cu care sa rad cand sunt vesela. O persoana care sa fie alaturi de mine si la bine si greu si care sa ma inteleaga mereu.

| anne2011 a răspuns:

Prietenul la nevoie se cunoaste!

Întrebări similare