| Căpșunica2 a întrebat:

Ce senzatie naspa cand cineva care insemna candva ceva frumos pentru tine iar in numai o secunda devine un monstru pe care niciodata nu l-ai fi putut imagina..asta mi s-a intamplat mie acum si simt o dezamagire profunda...ma simt luata de proasta...
Vi s-a intamplat asa ceva si voua?
Ati reusit sa priviti asta ca pe o lectie?

6 răspunsuri:
| cameliaTpU a răspuns:

Mi s-a intamplat, daca e atat de grav si tu crezi ca e grav ce ti s-a intamplat, zic sa nu te mai simti luata de proasta, si sa incerci sa treci peste. Imi pare rau!

| Pool77 a răspuns:

Cam asta e viata, si multi pica in plasa si nu-si mai revin nici o data.
Da am patit, faza e ca toti la inceput incercam sa fim ce nu suntem, adica practic incercam sa ne comformam cerintelor celuilalt.
Iar dupa trecerea timpului pur si simplu ne lasam purtati de val, si ne aratam ce suntem de fapt.
De asta sunt atatea inselaciuni intr-o relatie, de asta se transforma ambele parti pe parcursul relatiei.
Daca toti am fii sinceri unul cu celalalt si ne-am asuma greselile, si am comunica n-am mai fii monstrii pe viitor, ci o amintire frumoasa.
De asta sunt atatea femei care iau bataie zi de zi de la parteneri, pentru ca ele inca cred in acel om pe care l-au cunoscut in prima zi, insa el s-a schimbat radical.

| lovecats123 a răspuns:

Da! Adesea se întâmplă ca un om la care ținem să ne surprindă aratandu-ne o altă față. În momentul ăla simțit că am fost mințiți non stop, ca am fost batjocoriți...Dar din fericire acea,, fața " alternativă este una superficială. A fost creată din diferite motive precum nervii, influențe externe sau chiar un,, sacrificiu" neștiind alt mod să pună punct. Tu ar trebui să știi că niciun om nu este atât de bun actor încât să își ascundă partea de monstru. Intențiile necurate de simt de la început. Partea monstruoasa a fost obligată să ia conducerea. Poate că s-a întâmplat ceva. Cred că ar trebui să lași persoana câteva zile să se calmeze și apoi să purtați o conversație serioasă și matură. Oamenii se schimbă total la nervi. Și dacă situația nu se îmbunătățește, să nu suferi. Ia asta că pe o experiență de viață. Bucura-te că ai avut ocazia să cunoști diverse personalități și temperamente.E o lecție bună pentru viitor. Cu toate că acum te simți la Pământ, peste un timp te vei simți de doua ori mai invincibil. Vei știi cine merită să îți cunoască slăbiciunile. O să fie bine, toți pățim astfel de lucruri. Sunt umane până la urmă.

| RAY a răspuns:

Sta in natura umana sa-i dezamagim pe cei care sunt sinceri si buni cu noi,eu mereu invat lectia asta,oamenii ipocriti,falsi, mincinosi, tarfe cu o mie de fete, rar om sincer in ziua de azi, traim intr-o lume plina de ipocriti si tarfe, da am invatat multe din lectile astea, mai bine cat mai departe de oamenii ca numa dezamagiri aduc

| Horusss a răspuns:

Da,mi s-a intamplat si mie si exact cum ai spus tu am privit-o ca pe o lectie nu uita ca"fiecare sut in fund este un pas inainte", deci nu are rost sa ramani legate de acest eveniment, vei vedea ca timpul le vindeca pe toate.

| Inceputul a răspuns:

Da, mi s-a intamplat si intr-un fel am luat-o ca pe o lectie de viata. Cam asta e realitatea, nu prea avem ce face. Doar sa ne ridicam cand am picat si sa ne continuam drumul.