Întrebare recomandată | Pinkrainbow100000 a întrebat:

Ce sfaturi imi dati pentru a ma intelege mai bine cu parintii?

35 răspunsuri:
| MicutzaTha a răspuns:

Timpul va rezolva si te va face sa intelegi ce si cum se intampla acum. Doar ai rabdare!

| Ori03 a răspuns:

Daca esti in pragul adolescentei atunci mi se pare normal ca tu sa nu te intelegi cu parintii. Si eu eram la fel si chiar si acum ma mai cert cateodata cu ei. Nu-ti fa griji sunt momente cand nu te intelegi deloc, iar apoi vin momente cand abia astepti sa stai cu ei. Cresti si asta te face sa te simti un om mare care poate sa faca anumite lucruri singur. doar ca parintii tai probabil nu accepta faptul ca tu cresti si se comporta cu tine cum se comportau atunci cand erai mai mic. Mama mea inca imi mai spune cateodata sa am grija cand umblu la aragaz si sa incui usa cand sunt singur acasa.

| Ivannanna a răspuns:

Draga mea,eu zic sa le acorzi mai mult respect,sa ii lasi sa te corecteze, sa ii asculti cand vorbesc cu tine, sa incerci sa ii intelegi cand ei te cearta. Stiu ca nu iti plac lucrurile astea, nimanui nu-i plac. Dar trebuie sa te gandesti ca au si eu o varsta, nu o sa fie toata viata aproape de tine. Ei incearca sa fie niste parinti mai buni. Orice parinte isi iubeste copilul in felul lui. Poate unii nu arata asta, poate unii da. Dar nu iti poti alege familia. Mama ta si Tatal tau iti vor tot binele. Iti garantez eu asta. Fii mai ascultatoare, fii mai vesela cand vorbesti cu ei..ca sa vada ca esti fericita in preajma lor, fii mai cuminte la scoala/acasa/in oras. oriunde te duci. Si cel mai important lucru este : Cand iti interzic ceva, iti spun cu cea mai mare sinceritate, ar trebui sa ii asculti. Ei stiu de ce nu te lasa. Iti spun asta pentru. ca si mie mi s-a intamplat ceva foarte aiurea, desi mama mea mi-a spus ca NU. eu tot am facut-o si dupa aia am constientizat ca mama mea imi vrea doar binele.