Cel mai pretios lucru de pe pamant. O alta planeta, ceva ce toti avem doar odata in viata si unii char niciodata...
Cei mai puternici oameni de pe planetă. Să mă suporte pe mine atâția ani e o reușită remarcabilă...
Da, cum să uit de BigRed, fie-mi rușine.
Cu ce altceva zici? Pe moment nu-mi vine nimic în minte, dar păstreză-ți gândul că nu știu când o să am nevoie de ceva
Cum zice si melodia, disposable heroes.Finantatori.Doar o mica parte din sutele de oameni ce nu au cum sa ma suporte asa cum sunt.Ah, da, si aia care nu m-au lasat sa mor prost.Pentru asta merita si niste respect!
Îmi place cum gândești omule, măcar spui ce crezi, nu ca toți ăia care spun online că părinții sunt totul pentru ei și îi iubesc necondiționat dar când nu le dau bani de ceva încep și îi înjură.
Ce simbolizeaza pentru mine parintii? Nu pot sa ii descriu in cuvinte. Daca nu ar fi ei eu nu stiu ce m-as face. Ii iubesc EMORM! Pot spune cu mandrie ca ei pentru mine sunt,, sfintii'' care m-au ajutat si ma vor ajuta in continuare sa-mi gasesc pacea si bucuria si nu voi reusi nici odata sa le rasplatesc bunatatea.Eu cred si sper ca toti oamenii de pe Pamant au aceste sentimente fata de oamenii care ti-au dat viata.