In general cd apare al 2 lea copil intr0o familie apare si egoismul Adica parintii il iubesc pe cal mic mai mult asa crede primul copil De aici apare si rautatea din cauza geloziei Dar sa stii ca nu este adevarat Parintii ii iubesc pe toti la fel Dar pentru ca exista un copil mic si neajutorat atunci parintele ii da mai multa atentie Asa a fost si cu primul copil dar el nu stie pentru ca era prea mic
Nuu. Sunt doar gelosi. Le este teama ca parintii vor iubi mai mult surioara mai mica si pe ei nu! Este o reactie a fricii. Trebuie sa ii acorzi si sa ii arati la fel de multa atentie si dragoste!
Nu, nu e chiar asa
ei au obiceiu' sa faca pe durii, pe neindiferentii cu sorele si pe astia.
da daca' pateste ceva sorasa, mwaaamha ce sare la gatu' ei.
o beste' clar, da are partea aia "masculina" care fac pe duru'.
sti cum e. si partea cu urata...nici asta nu e adevarata, chiar daca' ar fi nu o zic din suflet ca stiu ca nu e adevarat si ca sont frati deci au niste trasatur mai mult sau mai putin comune
si bff'u meu are un frate mai mare, dah' noh'. mereu ii zice ca e urata, si de'aia ca avem un still de ala (e.)o face in toate felurile.da cand o racit rau si o ajuns la cabinetu' scolii si dupa la spital, mwamh ce o sarit, ca din pusca ca sa se faca bine
pe langa ii aducea toate lucrurile pref.
deci le besk' si le cred frumoase, dar fac pe cei "tari" care dau cu craku' in viazta asta de ca*t si nu le pasa de ea, fiind "indiferenti"
da crede-ma, sufera pentru ele
Nu cred ca el chiar simte asta pentru sora lui mai mica pentru ca daca i s-ar intampla ceva surorii lui normal ca sar intrista foarte tare
Nu are cum!
Oricat de urata ar fi, oricat de putin s-ar intelege, in inima lui tot exista iubire.
Poate nu vrea sa si-o arate pentru ca, crede el o sa profite de asta, si n-o sa il mai asculte.
E surioara lui, si o sa-l doara daca pateste ceva
Intre mine si sora mea sunt 10 ani diferenta(eu am 17 si ea face 7 pe 26 mai), iar eu de obicei sunt ironic cu ea, o mai necajesc dar nu cu rautate. Daca stau bine sa ma gandesc, ea imi este cea mai draga fiinta si singura persoana pentru care mi-as da viata.
Asa sunt eu cu fratele meu
5 ani diferenta de varsta (logic ca.s ala mai mare )
mai sunt si cazuri in care ne intelegem, dar cand intrece masura eu nu mai rezist
El spune asta ca sa isi ascunda adevaratele sentimente.El in realitate o iubeste dar nu doreste ca ea sa stie
Cit eram acasa cu sora mea ii administram bataie cit cuprinde.Nu puteam s-o suport nici de-o culoare.Si stia dar nu lasa garda jos nici s-o frigi cu ceara.Nu puteam s-o suport pentru ca era prefacuta. Daca ii scapam cite o palma dimineata ca nu vroia sa-si faca patul incepea sa plinga tocmai seara cind intra tata pe poarta si din o simpla palma facea vreo 3-4 pumni in cap si bine-nteles ca mi se administrau lectii pedagogice drastice. Dupa ce am plecat care-ncotro tinjeam unul dupa altul.
Pe baiatul tau trebuie sa-l educi sa-si iubeasca sora, cu tact si cu rabdare de-a lungul anilor.ba chiar sa-i impui daca se poate.altminteri va creste cu ura in el, care va creste odata cu el si nu e bine.gaseste metode.eu am trimis fata la tara la parinti, si am lasat-o acolo mai mult timp.cand au inceput sa ma intrebe unde e,le spuneam ca nu o mai aduc acasa,fiindca am dat-o, fiindca o bateau, o certau.dua un timp mi-au spus sa o aduc acasa.deatunci nu s-a mai intamplat niciodata. dimpotriva nu stiau ce sa-i faca, amandoi baietii, ca sa se simta mai bine.
Si eu sunt pusa in situatia de a fi sora mai mica si am ajuns la concluzia ca intre frati nu exista prietenie extrema.In afara de cazurile in care ne certam in ultimul halde multe ori chiar ma ajuta si asta mi se pare ok in a avea un frate mai mare.
Nu e asa nu-i convine ca nu ma e el in centru atentiei sau ca sara lui este cai inervanta dar nu e asa. e mai bine sa ai o sora sau un frate si eu simt lipsa uneo surioare sau un fratior ca sunt sigula parinti.