Multe sentimente, mai ales ca am trecute prin multe lucruri cu ea.Adica..am plans amandoua, am ras, ne-am speriat...suntem prietene dinainte de gradinita si sper sa ramanem in continuare.Bineinteles ca ne-am mai certat dar..ne-am impacat ..prietenie fara cearta nu prea exista.Ea face parte din familia mea, imi e ca o sora si imi va ramane acolo..intr-un colt micut al inimii pe veci.:*
Tot ce simte si ea! Sentimentul e reciproc! Mi-e ca o sora, e langa mine mereu, ne sprijinim, ne prostim si suferim impreuna,. bucuriile si tristetiile le impartim, ne sfatuim ..etc. O iubesc! incerc mereu s-o inteleg si sa o cert cand ceva nu face bine, vorbim mult si deschis si nu prea avem secrrete, da stiu nu prea mai exista asa ceva azi Dar Sunt exceptii! te pup :*
Mult drag, afectiune, respect.Mult mai multe, avand in vedere timpul de cand suntem prieteni.
Respect, cel mai mult...ma ajuta tot timpul si cand are si el nevoie de mine il ajut si eu...ne cunastem de cand e lumea si nu las da pentru nimic in lume. Simp si iubire pentru ca e ca si un frate pentru mine.
Simt ca ma poate ajuta atunci cand am nevoie si simt ca imi va fi alaturi can voi veni si voi plange pe umarul lui!
In primul rand respect deoarece merita acest lucru. Apoi o dragoste frateasca deoarece imi este ca un frate/sora.
anonim_4396 întreabă:
FataMica întreabă:
Cinevacatoatalumea întreabă: