| Amaliamalia a întrebat:

Ce spuneti de un baiat timid, care a avut totusi curajul sa-i spuna unei fete ca o place, insa este mereu busy pe mess, arata ca ii place de fata (prin status), insa nu intra in vorba cu ea niciodata si nici in viata reala. Nu vi se pare ciudat si de neinteles?

6 răspunsuri:
| Diana_6039 a răspuns:

Ba da dar poate baiatu ii timis si in acelasi timp misterios. Poate nu ii genul de baiat care gata fete fete si iar fete.Deci fiecare baiat cu stilul lui. Dar imi plac mai mult timizi si misteriosii:X

| cLaR a răspuns:

E doar timid, daca totusi a avut curajul sa ii spuna ca o place, inseamna ca e ceva.
Intra tu in vorba cu el (daca tu esti fata), da-i de inteles ca te simti bine cand vb cu el, si, in 1ul rand, vorbiti mai mult f2f decat prin intermediul internetului, sms-urilor.
Asa va scapa si el de timiditate si va veti da seama aman2 daca va placeti.
Deci, nu e nimic ciudat, majoritatea adolescentilor sunt timizi cand vine vorba de fete.Intra tu in vorba cu el, si o sa mearga bine.
Sper ca te-am ajutat.

| thealchemist a răspuns:

Pai daca e timid ce te astepti sa faca? nu-i ciudat, depinde care a fost reactia fetei, in ce punct al relatiei lor au ajuns, etc.

| shadovv a răspuns:

Pai daca a avut curajul sa i spuna... atunci o iubeste atat de mult pe fata incat si a incalcat principiul dupa care i se ghideaza viata!

| flory13 a răspuns:

Este posibil sa fie atat de timid incat sa astepte ca fata sa inceapa o discutie cu el; si poate sa se si inteleaga reciproc; si sa formeze un cuplu pana la urma.
Este posibil ca el sa fie timid si pentru ca nu vrea sa fie ranit.

| Alinadd a răspuns:

Nu mi se pare ciudat si de neinteles, chiar tu ai spus ca-i timid. Cum crezi ca un om timid se comporta?