| Lazarrr07 a întrebat:

Ce subiecte pot vorbi cu o fata de 16 ani pe care nu o cunosc in realitate, dar mi-a raspuns la mesaj pe Instagram si pare interesata de mine? Inafara de cele logice, gen despre pasiuni, muzica, filme, liceu etc...

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Online se fac leagturi de flirt, minciuna si pierdere de verme, deci nu este interesata de tine prcatic ci de pierdut timpul pe seama ta.

| Lazarrr07 explică (pentru Violleta2022):

Imi pot da seama ca ai peste 40 de ani si ca nu stii despre ce e vorba...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Lazarrr07):

Noroc ca ai 16 anisori si habar nu ai ce sa vorbesti cu o fata laughing

| Lazarrr07 explică (pentru Violleta2022):

Pai daca nu ne stim deloc si n-am avut o tangenta niciodata, dupa 20 de ore vorbit nonstop nu mai ce subiecte vorbi, dar pana la urma m-am descurcat si o sa ies cu ea azi.

Dar noroc ca tu mureai de foame aici si ai fugit in tari strainelaughing Ca nu te descurcai, ai lasat familia pentru bani.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Lazarrr07):

Se vede ca esti copil nerusinat, fara educatie si fara bun simt, provenit dintr-o familie de cea mai joasa speta, probabil.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ii poti pune ce intrebari doresti, dar cauta sa nu fie inchise(la care poti raspunde doar cu da/nu) sau despre subiecte sensibile : https://www.elenaudrea.ro/intrebari-interesante-la-prima-intalnire/

| Lazarrr07 explică (pentru dullcat):

Buna, nu mai am nevoie deocamdata. Am stabilit sa iesim luni la un restaurant si probabil le voi pune acolo, merci!

| RoCkKiD a răspuns:

Uite-te la ea pe profil, vezi ce poze are si de acolo iti dai seama ce ii place, ce muzica asculta etc. Trebuie. sa doar sa te interesezi de subiectele alea si si ai despre ce sa vorbesti cu ea

| Lazarrr07 explică (pentru RoCkKiD):

Am facut asta deja. Dar oricum, nu mai am nevoie. Mi-a dat un mesaj cu subinteles ca vrea sa iesim si am profitat de ocazie. Luni mergem la Nor Sky, un restaurant in cel mai inalt bloc din Romania.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Doar vorbește ce ai de spus-_- dacă ai de spus ceva nu trebuie sa fi macho fi tu însuți cu Adevărat.