Nevasta nu te invata nimic sau poate unele lucruri pe care nu le stii,dar nevasta te face sa-ti dai seam de importanta ei in viata ta.TU ca barbat,capul familiei,etc iti dai seam ca trebuie ocrotita, lasi dreacu bautra si distractiile ca ai nevasta care te asteapta acasa zambind cand intripe usa, ranjind cand vii cu salarul( ), alintandu-te, etc etc.Ma,femeia e cheua sa stii de la mine.
Pe unii ii invata sa fie sclavii lor, altele pun suflet si lucreaza cot la cot cu barbatul, si pe mine nu ma invata nimic pentru ca am invatat eu sa le bag in pastele cailor
Sa schimbi un bec, sa montezi prize, sa schimbi garnituri la robinete, sa spargi lemne, sa muti mobila, sa faci piata (uneori sa gatesti. mai tarziu sa ai grija de copii ( nu-ti fa griji primii 18 ani sunt mai grei) uffff, o gramada!
Intentionezi sa te insori in urmatorii 10 ani?
Aveti reciproc de invatat foarte multe lucruri unul de la celalalt.
Relatia pune la încercare o serie întreaga de valori interrelaţionale: interesul faţă de binele real al celuilalt, interesul faţă de binele moral, faţă de sănătatea şi priorităţile reale ale celuilalt, sacrificarea aparenţelor pentru a pune pe primul plan sinceritatea în legătură cu defectele celuilalt pentru a-l susţine în corectarea lor, delicateţea, empatia, evirtarea refuzului direct (în privinţa lucrurilor de bun simţ care pot fi făcute spre binele celuilalt), petrecerea timpului împreună, cunoaşterea, confidenţialitatea, încrederea, etc...
Puteti invata fiecare, unul de la altul.Pe situl jw.org sectiunea cupluri sunt multe articole utile.
Sa ai rabdare, sa fii bun cu ceilalti. Sa te certi, dar sa stii si cum sa repari relatia dupa cearta.
"Sa te certi, dar sa stii si cum sa repari relatia dupa cearta. "
1, 2, 3 si!
bhahahahahahahahaahah!
Da, cearta este inerenta intr-o relatie. Numai cine nu are relatie nu stie asta. Dar relatia indelungata cu cineva te invata si cum sa procedezi cu persoana, la ce reactioneaza mai repede, ce anume o face sa se linisteasca.
...nu ai inteles de ce am ras.
Cam de toate si in bine si in rau dar pana la urma se dovedeste ca este importanta
Mario1996 întreabă: