Întrebare recomandată | bobonel a întrebat:

Ce trebuie facut atunci cand nu te mai regasesti in cercul de prieteni cu care ai crescut?

20 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauti alti prieteni. Oamenii se mai schimba. Cauti alti oameni.

| Frank51 a răspuns:

Sa schimbi cercul de prieteni?

| brokxy a răspuns:

Stiu ca doare dar trebuie sa mergi mai departe...vei cunoaste o multime de persoane in viata insa nu multi vor si sta in viata ta

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Incepi sa il frecventezi mai rar. Nu trebuie sa faci nimic drastic, poate e ceva trecator.

| MaryMaria333 a răspuns:

Iti cauti pe cineva pe masura ta si cu aia vechi ori pastrezi legatura ori o tai.

Răspuns utilizator avertizat
| LikeARollingStone a răspuns:

Poate ei au ramas la fel dar tu esti cel care a evoluat. Sau invers. Prietenii dintotdeauna au multa valoare, insa de multe ori pot fi sau deveni toxici asa ca atunci cand nu te mai simti comod poate e nevoie de o schimbare. Succes!

| Pati2500c a răspuns (pentru Violleta2022):

Din contra happy prietenii sunt foarte importanti daca stii sa ii pretuiesti. Te ajuta la greu, petreci timp cu ei, socializezi, iti dezvolti comportamentul, te distrezi cu ei si simti ca nu esti singur. Fara prieteni viata nu e completa, mai ales cand sunt prieteni buni. Si familia este important desigur, dar nu poti spune ca prietenii nu sunt importanti in viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii se schimba mult pe parcurs.
Iti cauti alt cerc de prieteni, asta mi s-a intamplat si mie de multe ori, dar ce sa le faci. Te dau la oparte

| Pati2500c a răspuns (pentru Violleta2022):

Stai calma happy nu am zis ca prietenii sunt mai importanti decat familia, e ca o balanta care trebuie echilibrata intr o parte familia si intr o parte prietenii, acum depinde la fiecare, unii considera prietenii mai presus decat familia deoarece familia se poarta urat etc, iar ceilalti considera familia mai presus. Si eu sunt de acord ca familia e cea mai importanta dar imediat dupa ea prietenii sunt importanti. Si nu sunt de acord cu afirmatia ta ca prietenii mu sunt importanti in viata atata tot happy Am o prietena care imi e ca o sora as putea spune ca face parte din familie daca o luam asa, trebuie doar sa ii gasesti pe cei potriviti, care iti sunt alaturi si la bine, dar mai ales la Rau si se gandesc cum sa iti fie mai bine. Poate ca am eu 18 ani si nu am experienta, dar asta e parerea mea, am fost si eu dezamagita de prietenii false, dar cand gasesti un prieten adevarat pretuieste l happy Mersiwinking

| Adry05 a răspuns:

Depinde cât de nasșpa e situația, dacă încă îți sunt dragi pentru că îi știi de atâta timp poți încă să te vezi cu ei ocazional la o poveste, nu înseamnă că trebuie să rupi de tot contactul

| Rihhana1 a răspuns:

Cauti oameni asemeni tie.

| Reghqen a răspuns:

Ai putea să încerci să te faci din nou să te regăsești în cercul de prieteni, asta ieșind cât mai des cu ei, să ii distrezi și cel mai important să te distrezi tu însuți.
Dacă tu te distrezi iar ei nu e clar ca ori s-au plictisit de tine ori s-a întămplat ceva ce ii face să se comporte diferit fața de cum erau înainte cu tine, încearcă să aflii care este motivul, iar dacă tot așa o să se comporte și după ce ați rezolvat aceea problemă e clar ca sunt ei problema, nu tu.
Deci schimbă cercul în cazul acela happy

| Baddboy a răspuns:

Nimic.
Nu vad cum fumători și bețivi o sa siba ce vorbi cu un băiat care nu face aceste lucruri...
Aici e diferența

| aumih16 a răspuns:

Pai oamenii se schimba nu stiai asta! avanseaza in varsta! si asta este!

| Altazaaar a răspuns:

Dacă nu te mai regăsești în cercul tău de prieteni înseamă că ți-ai schimbat concepția și viziunea asupra lor, că nu este ceea ce ți se potrivește. Pe parcursul vieții ne împrietenim cu fel și fel de persoane, dar la un moment dat ajungem să fim singuri. Trebuie să ne găsim prieteni cu aceeași gândire pentru a ne simți în largul nostru.

| Th3Fr33styler a răspuns:

Din cercul tau de prieteni daca ai macar 2-3 cu care te intelegi pastreaza-i, daca nu mergi la diferite activitati si te mai bagi in seama cu populatia de acolo si poti exact cu subiectul activitatii tale dupa dai pe lucruri tot mai personale sau din experienta ta