Sa fii constient că toți au probleme personale nu doar tu,că și alții pot fi bolnavi dar ascund măști,se ascund sa nu fie judecați! Sunt oameni foarte răi ce nu au neapărat zile proaste ci se confruntă cu probleme interioare, ii macină anumite lucruri, sunt distruși pe dinăuntru chiar daca aparent ei arata cu totul altceva.
Și eu am problema asta, suntem egoiști ne gândim doar la noi, dar daca mereu ești provocat fara sa provoci atunci problema nu e la tine!
Daca stai prost cu nervii durează până te călești bine și nu mai o iei personal.
Cunoști foarte multe lucruri! Felicitări!
Mersi pentru funda!
Citeste de cate ori ai nevoie, "nu te ranesc oamenii, te ranesc asteptarile tale", de la un dusman nu ai asteptari sa iti vrea bine, deci daca iti face rau nu te mira acest fapt, asa e cu toti oamenii din viata ta, te astepti sa aiba un anumit comportament fata de tine, dezvata-te de acest obicei, nu astepta nimic de la nimeni astfel nu ramai dezamagit, daca e sa se intample un lucru bun lasa-l sa te surprinda placut fara sa il astepti.
Bună! Sunt oameni care au mereu zile rele; alții au zile rele și le transformă în zile bune; alții luptă să fie optimiști și să-și vadă de ale lor... Eu zic că ar fi OK să faci altceva: sport, un film educativ, o carte bună, un prieten cu care să te bucuri de viață etc., ocolește cu finețe chestiile care ți-ar strica cheful. Când cineva te jignește, amintește-ți cât de valoros ești; merită să te necăjești pentru nimicuri? Nu te chinui să fii o persoană bună, ci fă o artă din asta! Acceptă ce nu poți schimba și mergi mai departe! Ești sigur ca felul tău de a fi e perfect? Numai bine!