Dusuri fierbinti, paracetamol la 6 ore, sa fii imbracata bine, sa mananci bine mai ales inainte de a lua pastilele si ceaiuri.ai sa te pui pe picioare
Sa te dci singur la medicul de familie si asa le demonstrezi, pentru ca medicul stie cel mai bine
Prima metoda este sa-i iei de manuta si sa te duci cu ei la medic. Medicul va confirma ca esti racita. A doua metoda este sa te duci la scoala sau pe scari te aduc colegii sau vecini acasa in brate, parintii o sa-si ceara scuze si nu te mai duci la scoala o luna.
Tare, nu?
Să insiști să te vadă un medic, dacă ei doi sunt chiori (scuze, dar nu m-am putut abține).
Dar de ce nu te cred? zic ca te prefaci ca s anul mergi la scoala? spune-le cat iti e d rau(desi ar trebui sa se vada dupa cum arati),eu stiu ca un om racit tuseste are febra e ragusit ii curge nasul, ei nu vad asta? Ori sunt prea exagerati ori u esti un pacalici de felul tau, iar acum cand zici adevarul ai tai nu te mai cred
Cand esti racit - asta cu " super rau " ma depaseste subiectul - deci sa revenim - cand esti racit se vede - cand este minciuna - se vede si asta - eu cred ca in loc de " super rau " trebuia sa scrii " mint rau de tot "
Pai in primul rand mg la doctor cu sau fara permisiunea parintelui dupa aia nu mg la scoala 2 zile sau chiar
3 cat ai nevoie de repaus si iti iei medicamentele prescrise de doctor si dupa aia lucruri babesty (stai in pat daca t doare gatu iei miere sau lamaie sau portocala stoarsa.si in ultimul rand mai putin k pc-ul
ralucaralu întreabă: