| scumpikasmyle a întrebat:

Ce va enerveaza cel mai mult la fratzii sau la surorile mai mari?!happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce incepe cu " Eu sunt mai mare." si continua cu ceva foarte enervant si mai enervant e ca nu are argumente solide si foloseste treaba asta.
" Eu sunt mai mare si pot sta la calculator mai mult. " chatterbox Da, da tu esti mai mare si te poti da cu capul de pereti fericit, incearca smugsmug. day dreaming

13 răspunsuri:
| Adredemesconf a răspuns:

Când trebuie să împărțim ceva... tot timpul ne certăm laughing!

| Spitz10 a răspuns:

Ne certam la inpartit.Se crede mai tare.

| LolaLollita a răspuns:

Faptul ca ei nu existahappy

| Latinmoon a răspuns:

Ca fac prea mult pe desteptii rolling on the floor

| TheStory a răspuns:

Ca nu poti sai bati ca sunt mai mari.

| Kriss96 a răspuns:

Eu am un frate mai mare cu 3 ani si ne intelegem atat de bine, ca uneori ne certam intentionatlaughingNici asa nu ne iese.

| scumpikasmyle explică (pentru Kriss96):

Eu nu aș crede așa pentru că dacă sînteți atiît de perfecți nu e atît de distractiv....eu uneori ma joc cu el in mod copilăresc și să știi chiar e distractiv!winkinghappy

| Kriss96 a răspuns (pentru scumpikasmyle):

Pai si eu ma joc cu el.Si ne harjonim in joaca.Nu mi-ar placea sa am un frate cu care sa ma cert.Pentru ca ar fi oricum altcumva, numai distractiv nu.Verisorii nostri se cearta mai mereu si uneori nici nu se saluta.Mie nu mi se pare distractiv asa.Din contra, e foarte nasol.

Răspuns utilizator avertizat
| SerafimHD a răspuns:

Da de ce te-ai nascut tu primul! Cu-i ii pasa? Intreaba-l pe Dumnezeu! sau auzi ce este asta! un obiect TACI te rogsad

| FUCKy0u a răspuns:

Ca o fac pe desteptii si autoritarii.Nu am dar asta m-ar deranja.

| gabryella02 a răspuns:

Eu pot zice ca am o sora mai mare perfecta.Sa zicem ca uneori ma enerveaza ca e mai buna ca mine la tot ce face.