Ca va veni o zi cand vor parasii lumea asta si va lasa un gol si o durere cumplita in mintea mea, aproape de neacceptat
Acum 1 minut | Felys a răspuns:
Ca va veni o zi cand vor parasii lumea asta si va lasa un gol si o durere cumplita in mintea mea, aproape de neacceptat
like
Alegerile politice, dar asa cum ei m au suportat cu toate rahaturile mele pana acum, si la propriu cu rahaturile mele cand ma ca.cam pe mine invat sa ii accept si eu oricum ar fi fara sa ma deranjeze.
La tata alcoolul, la mama incaptanarea.
Mereu se baga in viata mea si vor sa fac cum vor ei, ma jignesc si mai ales ma desconsidera.
Legat de raspunsul: " Ca va veni o zi cand vor parasii lumea asta si va lasa un gol si o durere cumplita in mintea mea, aproape de neacceptat."- asta ma enerveaza la tata ca a plecat mult prea devreme.
Iar la mama, cand o sun si ea nu raspunde? sau cand incepe la 7 dimineata sa faca galagie prin casa?
Trebuie sa i suporti cat timp i mai ai ma enerveaza cand i vad dar nu am ce face
Ca vor pleca intr-o zi, dar nu ii pot invinui, pana la urma e ceva ce nici eu si nici ei nu pot evita... dar, cu siguranta aceasta e o despartire temporara.