Aceasta este lumea in care traim, cu bune si rele sa nu uitam ca minciuna -i la putere.
Pe mine ma deranejeaza foarte rau cand o persoana se uita foarte insistent la mine, in continuu.ma simt ca si cum asi fi miuta, si`mi da impresia ca arat rau.ma deranjeaza vorbele vulgare aruncate pur si simplu, cei ce se cred gigi becali doar pentru ca vreau, cei ce se iau de tine fara niciun motiv, si mai sunt
Pai e bine asa, macar stii ca te minte, daca ar fi la spate nu ai avea macar habar.
Stiti ce-mi spune mama mereu? ca pe ea niciodata sa n-o facem curva si proasta.Pentru ca ea nu a fost niciodata si nu o sa fie una din astea 2.
Deci asta nu suport.Curvele,prostii,si mincinosii
Pe mine cei care nu inteleg odata ce le spui
cei violenti
cei prefacuti
si cand te gandesti cati din astea is
Ca sunt o persoana care traieste intr-o societate cu reguli, morala, legi - de toate felurile, inclusiv cele nescrise - si ca nu sunt zână. CLAR!
Exact.frate,cand stiu ca au mintit, te mai prostesc si in fata cu:"cum poti sa spui asa ceva, cand eu nu am facut nimic", cu fetele lor de ingerasi. ceva de genu:pisica blanda zgarie rau.
dmn, ce oameni!
funda?
Cei care se cred "jm3kheri". In special baietii(specimene neidentificate) care imi dau palme la fund si incearca sa ma cucereasca cu replici de genul:"pisy" sau "ce buna esti" e oribil sin foarte enervant! trebiua sa pui intrebarea ca acum imi vine sa zbier la ceruride furie!
Cel mai tare ma enerveaza oamenii care profita de alti oameni din toate punctele de vedere!
Aa.
baietii si fetele,
cu mega fite,
in special fetele fitoase, imi vine sa le sar in gat
si cei care dau un aer de campion,
si el e de fapt
FAKE!
Persoanele care ma vorbesc pe la spate...
Persoanele care sunt doar pe interes...
Persoanele care au fite...
Persoanele care ma mint...
Oamenii tupesti, fara bun-simt, fitosii, ingamfatii, smecherii [care de fapt sunt niste prosti ] si tiganii
ZuzaTA întreabă:
Miamia_2533 întreabă: