anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce va face mai fericite? Familia sau cariera?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Cariera- ma invata, ma dezvolta si ma implineste dar nu in aceeasi masura ca familia, pe care o consider mai importanta si are o valoare incontestabila.Nu cred ca pot fi comparate, amandoua iti aduc bucurie si implinire dar nu in mod echitabil.Cariera pe plan profesional, material si financiar iar familia pe plan emotional, afectiv.

18 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Familia ma implineste, cariera ma provoacawinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ambele, fiecare in felul ei.

| Dara a răspuns:

Amandoua sunt foarte importante. Familia e totusi cea care ma face fericita!

lolita
| lolita a răspuns:

Amandoua sunt pe primul loc acum dar daca ar fi sa aleg as prefera cariera, ca familia oricat de suparata ar fi pe tine tot te iartabig grin, dar in cariera poti ramane in urma.

| DenissaDeea a răspuns:

Familia cu siguranta! cariera pe locul doi!

| nicky a răspuns:

Familia, ea e pe primul plan si va fi mereu.

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Familia, bineanteles.

| borsec a răspuns:

Familia ma face fericita

| bunica a răspuns:

Sunt ca doua surori siameze nu pot supravietuii una fara cealalta.

| joy a răspuns:

Pentru mine familia este mai importanta, cariera e mai importanta pentru barbatul meu, ca sa aduca bani in casa, doar n-om muri de foamebig grin!

| jani a răspuns:

Cariera...este importanta... dar familia este mai importanta...acum depinde d fiecare femeie in parte...sunt femei care prefera cariera...pentru a demonstra ca femeia nu e buna numa la cratita...si facut copiii...si nu vor sa-si strice corpul dand nastere unui copil... dar sunt femei care prefera familia...pentru ca copii...casa...sotul...le implinesc mai mult decat ti...cariera...vor o batranete...cu nepoti... iar cele cu cariera... vor o batranete singura si linistita...sau o familie mai tarzie...

| yadora a răspuns:

Daca nu ai intelegere si armonie in familie.....pa cariera ca nu-ti mai sta capul la treaba ci se gandeste cum face sa fie bine in familie.

| Crissa_4407 a răspuns:

Sincer p mine ma fac fericite amandoua...big grin

| Liana [] a răspuns:

Ambele happy

Răspuns utilizator avertizat
| dulcika a răspuns:

Cariera este si ea importana dar daca nu are cine sa te sprijine? ceea ce ma face p mine ferycita este familia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Familia mă susține iar cariera mă promovează.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Familia

Întrebări similare