| Sadd a întrebat:

Ce va mai aduceti aminte din copilarie ca faceati cu ocazia Craciunului?

Eu ma uitam la desene animate.si mergeam cu colindul :D...

Cateva(mai multe) din desene animate din copilarie pe tema Craciunului le gasiti aici http://www.sp2.ro/desenexmas

Răspuns Câştigător
| ing. a răspuns:

Buna.De Craciun, imi luam traistuta si mergeam cu colindul.Nu conta ce primeam, si un covrigel era bun. Daca ningea, imi luam saniuta si incepeam sa ma dau pe derdelus. Apoi veneam acasa la caldura si mancam sarmale si alte mancaruri traditionale de Craciun. Dupa-amiaza ma uitam la filme de Craciun si apoi plecam din nou afara sa ma joc cu zapadalove struck. Cea mai frumoasa seara era atunci cand venea Mosullaughing. Eram atat de emotionata si ma culcam devreme, ca sa nu mai astept mult pana vine Mosullaughing.
Craciunul este frumos cand se petrece impreuna cu familia.love struck

6 răspunsuri:
| FoXy a răspuns:

Uneori as vrea sa fi ramas acelasi copil, putin retras, acelasi copil, cand asteptam craciunul cu nasul lipit de geam; x.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mincam bomboane multe happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

FoXy, ma uit la poza ta de la avatar si-midau seama ca nu as fi vrut sa ramii copil, mai bine ca ai crescut... si ai crescut tata, ai crescut devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...nu mai imi amintesc asa bine dar eu mergeam la bunici si eu cu verisorii mei in noaptea de Craciun stateam in jurul bradului si asteptam ca masa sa fie gata(bine ca eram si cu parintii).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tin minte ca mergeam cu colindul. S-au cam pierdut acum traditiile. Iar in legatura cu desenele animate. ce desene erau atunci in copilaria mea, cu siguranta nu vor mai fi niciodata:Candy-Candy, Sandy-belle, Cartea Cartilor...

| NeyyMar11 a răspuns:

Eu am abia 13 ani mai am de copilarit 1 an crying((((