cu ce te-ai ales din viata:
- ce ai mincat, ce ai baut si cu ce ai strins in brate!
- fiecare avem un scop bine stabilit de la nastere si pina la moarte, totul este sa intelegem ca pe acest pamint traim si sintem o singura data!
Oamenii care muncesc cinstit nu se pot distra. fiindca nu-si pot permite. daca nu traiesti in canada, danemarca, olanda sau, ma rog, tari d'astea subdezvoltate, nu ai cum sa te distrezi, fiindca o familie normala nu poate economisi
Important este sa stii sa le combini pe amandoua in asa fel incat sa simti ca traiesti.
Pentru mine e important sa ma distrez. Averea... E relativa si ce fac cu ea? Sa traiesc acolo decent, nu am nevoie de cine stie ce, iar cu banii pe care ii am sa fac lucruri care sa imi faca viata mai frumoasa. Sa calatoresc, in principal. Sa pot fi independenta financiar de altii e iarasi ceva important pentru mine.
Mie mi se pare ca trebuie sa le combini. E nevoie si de o carte, de un teatru, de o plimbare sau un concert pentru distractie, dar e nevoie si sa economisesti, nu ca sa faci avere, ci ca sa ai ce sa le lasi urmasilor tai.
Trebuie sa gaseti un echilibru intre cele doua.Ca sa poti munci ai nevoie si de destindere, dar si de un anume confort pe care ti-l da o bruma de avere.Este bine sa traiesti si pentru tine, dar si pentru a lasa o urma pozitiva a trecerii tale prin viata. Mira
Pai din salarele din ziua de azi nu stiu daca poti sa faci avere! important e sa iti asiguri minimul necesar si dupa acea sa te distrezi.
Eu consider ca banii trebuie sa te ajute sa evoluezi.
Sa lasi averi mostenire... n-ai de unde sa stii ca urmasii vor avea nevoie de ele. Cunosc un tip super bogat, unic la parinti, care a ales sa plece in state si s-o ia de la zero.
Evident ca-n 15 ani maxim, va fi unicul mostenitor al unei vile la munte si al unui apartament cu 3 camere in buricul Bucurestiului... dar el are oricum casa lui in America si o meserie care-i poate asigura existenta oriunde in lumea asta.
Distractia, evident ca fara nu se poate, nu poti sa tragi toata viata ca un animal de povara, fara o vacanta, fara un spectacol, fara un teatru, fara un chef care sa te scoata din rutina zilnica.
Important e sa te bucuri de viata, sa n-ai mari regrete la final...
Pai sa muncesti cat esti tanar ca poti si sa economisesti, si la pensie sa stai cu fata in sus in fata oceanului, nu sa-ti castigi existenta.
Sa muncesti, sa stringi bani si sa te gindesti intodeauna la viitor. Daca ai azi unleu si cheltuesti 90 bani esti bun, daca cheltuesti1, 01 atunci ai o problema.
It is best to rise from life as from a banquet, neither thirsty nor drunken -Aristotel (Cel mai bine este sa te ridici de la masa nefiind nici insetat nici beat ) in concluzie. un echilibru in viata este necesar. normal, avem momente de relaxare, de distractie dar. nici o data nu se stie ce se poate intampla maine cel mai bine este sa ai o baza.