Barbatul cu copil va gasi mai repede o pereche,pentru ca,de obicei, barbatii nu se descurca nici singuri, dar-mi-te cu un copil. Asa ce el va cauta mai insistent si femeile nu se dau inapoi sa ingrijeasca copilul altei femei, care se intampla de multe ori sa fie trecuta in nefiinta.
Parerea mea este ca in ambele variante poti intanli pe cineva care te pretuieste si te iubeste si nu va fi un obstacol copilul, care nu are nici o vina pentru divortul parintilor.Sunt barbati atat cat si femei care iubesc copii chiar daca nu este al lor, dar oricand ii pot darui un fratior sau o surioara.
Numai bine ^^:X
De obicei mai usor este sa fie femeie cu copil sa-si gaseasca sot dar depinde si daca copilul accepta
Cred ca o femeie pentru ca stie cum sa atraga un barbat, barbatul nu are sanse unei femei nu ii convine sa creasca copilul alteia e aberatie mare ca ii convine care ar fi proasta numai poate daca sunt cazuri cand mama e decedata atunci poate dar asa nu prea cred,
Parca e mai usor cu "tatal"...
Daca ar fi sa fii femeie ai gasi greu un barbat care v-ar iubi si pe tine dar si pe copilul tau...pentru ca pana la urma, nu oricine si-ar dori sa aiba grija de un copil al altuia...
In cazul barbatilor cred ca este mai usor. Majoritatea femeilor iubesc copiii si ar accepta asta.
Ambele se pot intampla. Depinde si de caracterul fiecaruia. Mai des se intampla ca sa gasesti mai usor o femeie!