| alinuu_5268 a întrebat:

Ce vi se pare mai usor? o femeie cu un copil sa-si gaseasca un sot si tata la copil sau un barbat cu un copil sa-si gaseasca o sotie si mama la copil?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Barbatul cu copil va gasi mai repede o pereche,pentru ca,de obicei, barbatii nu se descurca nici singuri, dar-mi-te cu un copil. Asa ce el va cauta mai insistent si femeile nu se dau inapoi sa ingrijeasca copilul altei femei, care se intampla de multe ori sa fie trecuta in nefiinta.

8 răspunsuri:
| Cella a răspuns:

Parerea mea este ca in ambele variante poti intanli pe cineva care te pretuieste si te iubeste si nu va fi un obstacol copilul, care nu are nici o vina pentru divortul parintilor.Sunt barbati atat cat si femei care iubesc copii chiar daca nu este al lor, dar oricand ii pot darui un fratior sau o surioara.
Numai bine ^^:X

| cqzwyn a răspuns:

Depinde de bugetrolling on the floor

| VINTZU a răspuns:

De obicei mai usor este sa fie femeie cu copil sa-si gaseasca sot dar depinde si daca copilul accepta

| Julia89 a răspuns:

Cred ca o femeie pentru ca stie cum sa atraga un barbat, barbatul nu are sanse unei femei nu ii convine sa creasca copilul alteia e aberatie mare ca ii convine care ar fi proasta numai poate daca sunt cazuri cand mama e decedata atunci poate dar asa nu prea cred,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parca e mai usor cu "tatal"...
Daca ar fi sa fii femeie ai gasi greu un barbat care v-ar iubi si pe tine dar si pe copilul tau...pentru ca pana la urma, nu oricine si-ar dori sa aiba grija de un copil al altuia...
In cazul barbatilor cred ca este mai usor. Majoritatea femeilor iubesc copiii si ar accepta asta.happy

| Ailen a răspuns:

Ambele se pot intampla. Depinde si de caracterul fiecaruia. Mai des se intampla ca sa gasesti mai usor o femeie!

| Dragos022 a răspuns:

O femeie cu un copil sa-si gaseasca un sot si tata la copil big grin

| mariana_3540 a răspuns:

O feme cu un copil