anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce vor și ce nu vor majoritatea băieților intr-o relație cu o fata? Dacă fata nu accepta aceste cerințe cum se manifestează după caracterul unui băiat?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde de relatie, in principiu vor o prietenie frumoasa, romantica, distractie si daca fata vrea, chiar si sex.
Fata este cea care impune ritimul relatiei, ca de nu vrae sex, relatia poate continau platnic sau se poate rupe.

| relian a răspuns:

Ce vor barbatii de la o femeie? Exact ce vor si femeile de la barbati laughing
Atit barbatii cit si femeile viseaza la parteneri atragatori, frumosi si devreme acasa.
Daca esti o asa fata, mai tirziu sau cand vrei tu, o sa ai baieti de care poftesti.
Daca esti asa si asa, sau uritica si la fata si la corp, atunci poti ajunge pe la ceva manastire laughing ori sa stai singurica, sau de accepti pe unu asa uritel si sarac, de astia e plina lumea.

Restu, mai is si oameni de astia materialisti, care se uita daca partenerul are ceva malai, dar cei mai multi se uita cum arati, asta primul lucru, apoi daca treci de testul asta atractivitate, urmeaza si altele, caracter, probe orale, teoretice laughing de care or mai fi, o sa vezi tu la mom potrivit.

| Hyperion7 a răspuns:

Coincidență sau nu,mai multe persoane întreb aceeași chestie.
Nu exista o majoritate,nici la fete,nici la băieți,exista doar mixuri între diferite "preferințe" daca pot spune așa.
Adică sunt băieți care vor fete de casa,alții saltele (adică femei ușoare daca nu te-ai prins), alții psihologa, alții înlocuitoarea mamei, alții nu vor nimic serios, alții vor să aibă familie, câine, pisica și 3 copii din care macar unul băiat laughing deci da,cum ziceam mixuri.
Așa că nu e ok sa întrebi ce vor bărbații în relații,că,înainte de toate,scuză-ma daca -s prea direct,dar la urma urmei,toți vrem sex, doar că unii au și alte nevoi, dar la baza noastră stă sexul, de-o parte și de alta, adică și femeile au nevoie, dar și bărbații.

De obicei bărbații sunt orgolioși, asta e adevărul.Si daca nu te pot avea,pleacă mai departe doar sa demonstreze ei că au obținut ce au vrut și fără ajutorul tau saaau, in cazul fericit, dai de unul care nu vrea sa te piardă și uita toate condițiile laughing

Dar nu îți face griji in ce privesc bărbații, tu trebuie să știi exact ce tip de băiat ți s-ar potrivi că dacă e după mine ți-as reinventa teoria chibritului și nu cred că vrei astalaughing
Până la urmă, slavă tatălui, ai băieți de unde alege, tu să știi ce îți dorești
Bafta!thumbs up

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Mie mi se pare amuzant cum tot apar aceste intrebari, de parca cerintele nu sunt aceleasi, de parca nu suntem toti oameni si in esenta ne dorim aceleasi lucruri, ci venim de pe planete diferite.Tristut. laughing

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Citez din minunea tik tok-ului, Alexandru Pargaru "eu nu sunt de aici, sunt venit de pe Vertas" rolling on the floor
Poate cine știe, avem ființe extraterestre pe forum, cine știe?laughing

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Vertas? laughing Vibe de https://i.pinimg.com/......f9b70e.gif

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La vârsta ta ar trebui să te concentrezi pe școală/învățarea unei limbi străine, nu lucruri scârboase precum relațiile.

| ZamfirSabina67 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am participat la 4 probe de limbi străine unde le-am admis pe toate, am rezultate excelente la școala și la 16 ani sper ca am dreptul de a ma informa și sa îmi asum ceea ce întreb.

| Hyperion7 a răspuns (pentru anonim_4396):

Man, daca tu ești dezgustat, lasă pe alții să se bucure de acest nectar numit iubirebig grin
Toți avem dreptul la iubire, iar dacă tu ți l-ai extirpat, e alegerea ta proprie, sincer...

| VoidEternal a răspuns (pentru ZamfirSabina67):

"probe de limbi străine unde le-am admis pe toate, "

Păcat că nu ai participat și la probe de limbă maternă. Că acolo după cum scrii, numai rezultate excelente nu ai.