anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce vrea sa insemne cand un barbat iti spune "vorbim"? Am avut o discutie cu fostul meu prieten si mi-a spus "vorbim" si ca asta nu inseamna ca o sa vorbim cum faceam inainte cand am fost impreuna. E doar parerea mea sau nu mai vrea sa fie cu mine?

7 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Un astfel se raspuns il da o persoana care nu mai vrea sa vorbeasca despre subiectul respectiv.Mai bine renunta.

| sunshine939 a răspuns:

Buna.pai acest vorbim este de interpretat.eu cred ca vrea sa mai fie cu tine. daca numai vroia zicea"numai ma cauta lasa ma".e doar o chestiune de timp. timpul le rezolva pe toate succes

| oanairi a răspuns (pentru sunshine939):

Stiu ca e de interpretat mai ales ca timp de o luna jumate n-a vorbit cu mine si acum doar 5 minute si mi-a spus "vorbim" cand l-am intrebat daca mai vrea sa incercam sa reluam relatia. Nu prea cred ca ma mai vrea mai ales ca e distant si m-a tratat cu indiferenta atat vreme...

| sunshine939 a răspuns (pentru oanairi):

Daca numai vroia zicea vorbim? nu era mai scurt sa zic nu? brbatii sunt foarte orgoliosi nu putea sa zic da.eu asa cred.ai rabdare si bafta.

| Aleeeeeexandra a răspuns:

Ca nu stie ce vrea laughing

| bodysun a răspuns:

Poate a vrut sa spuna " Ma mai gandesc ".

| SuperCap a răspuns:

Nu stiu daca NU MAI VREA SA IE CU TINE. dar daca un tp spune ' vorbim ' e clar ca nu-i face placere sa discute pe tema respectiva, sau ca deja il plictiseste discutia si o sa vorbiti candva. cand va calmati nu stiu. e un fel de ' portita '.