| AnnaDee a întrebat:

Ce vrei tu? Ce vrei tu de la viata? Dragoste, pasiune, acea durere frumoasa, sentimente ascunse, mister, gelozie, prietenie, drama?

Intotdeauna m-am intrebat. Voi ce vreti?
Eu vreau o viata plina de prietenie, fericire, dragose, pasiune, sentimente ascunse...

Expuneti-va gandurile, sentimentele, trairile, simtirile.

5 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

O viata plina de aventura, prietenii... in general imi doresc o viata frumoasa, bani sanatate sa dau bacu laughing mai tarziu o familie big grin si calatorii prin toata Europa

| SunshineLove a răspuns:

Hmm...greu de spusthinking eu as vrea o viata care sa aiba putin din toate happy pentru ca in dragoste va fi mereu o clipa de tristete, daca nu, nu e dragostehee hee fara prieteni, viata nu prea are sens sadpasiunea e cea care da drumul celorlalte sentimente indragite :X ...deci fiecare sentiment are rolul luiwinking:*

| king4aday a răspuns:

In primul rand as vrea pace, pentru ca fara aia nu exista nici prietenie, nici dragoste. As vrea o viata in care pot sa-mi daruiesc timpul lucrurilor care-mi plac. O viata plina de calatorii, si de evenimente cat mai pozitive. Prieteni adevarati, pentru ca din astia "haiosi" sunt destui, o familie fericita si copii sanatosi. As vrea sa vad toate formatiile preferate cantand live, desi sansele sunt aproape nule avand in vedere ca unele si-au incheiat cariera chiar inainte de a ma naste laughing...si cam atat. Restul vine de la sine.

| harciog a răspuns:

Sa nu ma lase sa ma intorc in neant cu mina goala.

| ASASINIS a răspuns:

Eu vreau sa imi traiesc viata la maxim! sa am parte de avetura, suspans si chiar si de putina dragoste! ori cum imi doresc si un trai decent ca sa fac tot ce vreau eu!

Întrebări similare