| adytzyka a întrebat:

Ce ziceti la 13 ani merita sa ai iubit?

24 răspunsuri:
| TheExpert01 a răspuns:

As zice ca da dar nimic mai mult poti sa il saaruti etc funda?

| Lullu21 a răspuns:

Eu tot la 13 am inceput sa ma intilnesc, si nu`i nimic grav eu cred.

| LuisEdward a răspuns:

Nu. Mai asteapta esti prea mica.

| SamSon a răspuns:

La 13 ani este ok, dar sa nu faceti nebunii ca dupa aia e naspa.

| Mercurio10 a răspuns:

Viata e free, asa ca da...dar nu exagera prea multhappy

| raducmustiuc a răspuns:

CAT DE DOBITOACA ESTI! cum sa intrebi daca merita sa ai un iubit? cum adica sa merite? daca iti place de el iesi cu el dar nu iti faci un "iubit" pentru ca "se merita". COPII PROSTI!

| dany33l a răspuns:

Normal!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Se merită să te intereseze școala!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prieten,da. Iubit, nu.De ce? Pentru că ai timp destul de iubiţi,iar copilăria ta nu te aşteaptă. Va trece pe lângă tine,iar când creşti îţi dai seama că nu poţi da timpul înapoi. O dată ce ai iubit,iubeşti,speri, visezi, iar apoi te doare.Mai bine laşi iubiţii pe mai târziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce e ala fa? ia explica-mi si mie ce un iubit? ca eu am 47 de ani, si nu prea stiu?

| NinaY a răspuns:

Depinde tongue Daca esti pregatita in primul rand psihic, iar mai apoi fiziclaughing

Sper ca te-am ajutat!

Te pup, ai grija de tine!

Deeyu...

| rolly14 a răspuns:

Ce dragalasa esti! da poti sa ai un iubit dar poate decat pe obraz sa te pupi cu el sau eu stiu sa va tineti de mana chestii din astea comune si simple dar cu sarutul cam greu eu am 15 ani si tot nu stiu sa sarutlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,esti prea mica, maia asteapta vreo 2 anihappy

caramela
| caramela a răspuns:

Categoric Nuuuuuuuuuuu!

| liviu42 a răspuns:

Iubit? Sti ce este iubirea? Un prieten, amic da. Pana la iubire mai ai destul, intai pune mana pe o carte si lectureaza, Nu va mai ganditi de mici la iubiti.

| adytzyka explică:

Imi pare rau toti astia care ziceti de carte.eu invat foarte bine asa ca nu mai judecati omul daca nici nu stiti cum e.am pus o intrebare la care nu vroiam sa ma criticati! vroiam pur si simplu sa imi raspundeti

| liviu42 a răspuns:

Invata educatie sexuala, citeste si baga la cap ca maine, poimaine o sa faci si sex si habar nu ai ce este himen unde se afla etc ca multi alti de pe aici care pun fel si fel de intrebari stupide

Răspuns utilizator avertizat
| DeeaMarry a răspuns:

Da. De ce nu?thinking Zici ca inveti, iar asta e bine. E frumos sa iti placa un baiat, sa te plimbi cu el de mana prin parc, sa va sarutati.
Trebuie insa sa ai grija ce prieten iti alegi. In ziua de astazi multi baieti isi doresc un sigur lucru de la fete(ma intelegi tu). Unii spun ca nu este bine sa ai prieten la 13 ani pentru ca esti mai usor de influentat (de dus cu vorba ca sa spun asa), insa degeaba ii spui unui copil "Draga, inca esti copil, nu esti destul de matur, lasa pe mai tarziu" pentru ca el o sa faca exact contrariul, mai ales daca ii arati ca e un lucru de oameni mari. Nu le mai spuneti copiiilor ca nu au voie sa aiba prieten/prietena, faceti o mare greseala! Mai bine ii invatati ca scoala are prioritate, ca in timpul liber pot sa se vada cu un baiat/o fata, atata timp cat nu se ajunge prea departe. Spuneti-le ca alegerea persoanei potrivite e o chestiune serioasa si grea, iti poate da multe batai de cap; dati-le sansa de a alege singuri, insa supravegheati-i happy.
Eu am inceput sa ies cu un baiat inainte cu o luna sa implinesc 13 ani. Nu a fost persoana potrivita pentru mine deoarece nu aveam lucruri in comun, insa m-a respectat.

| Heys a răspuns:

Mai asta e si problema zici ca esti desteapta deci intelege un lucru.Cand iubesti nu mai intrebi pe mama si pe tata daca ai voie iubit poti face ce vrei e treaba ta da sa nu faci sex ca nu o sati placa iti spun eu la varta aia mai ramai si cu sechele doamne fereste asa sa te saruti pe gura nu e mare lucru da e bine sa faci asta atunci cand simti ceva.

| TootydeCool a răspuns:

Nu cred incearca sa iti traiesti viata si nu te lua dupa unele desene naruto, beelzebub
aloo eu au de la 16 in sus
succes

| adytzyka explică:

TootydeCool este adevarat ca.mi place naruto da nu ma iau dupa desene

| TootydeCool a răspuns:

Nu pune cretinta
in orice gurita
ca gurita de vei da
carte nu vei mai invata

| DeeaDee a răspuns:

Daca il iubesti, da poti sa il saruti si chestii din astea dar sa nu se ajunga si mai departe.

Întrebări similare