| adina123456 a întrebat:

Ce ziceti merita sa te muti de la oras la sat, aproape de oras, care sunt avataje si dezavatajele mutari.

8 răspunsuri:
| simf a răspuns:

Anne, eu zic ca merita din plin, si asta din experienta: de un an am parasit orasul si locuim la sat.
uite despre... aventuri: http://fusaru.blogspot.com/.

| tim a răspuns:

Merita 100%. Nu aglomeratie, nu poluare, o gradina cu flori, etc etc. Dezavantajele sunt un fleac pe langa avantaje.

| Andreeagen a răspuns:

Naveta. te omoara iti epuizeazatoate resursele financiare si energie si tot.Chiar daca ai masina automat consumi mai mult conbustibil. daca nu ai masina esti terminat/a.
Benefici sunt acum depinde cum vezi tu lucrurile. Poti sa mananci sanatos statul la casa are aceste beneficiu poti cultiva tu singura. Daca nu ai timp si chef pentru asa ceva nu e nici o problema le iei de la piata costurile sunt cam la fel.
Nu mai e zgomotu ala de la oras... e mult mai linistit statul la tara.
Te costa mai mult inschimb intretinerea casei. Automat o casa e mult mai mare decat un apartament si iminent costurile sunt mai mari. Acum depinde si de tine ca poti sa economisesti foarte multi bani depinde pentru ce fel de.incalzire optezi si chestii de genu.

La sat maindoiesc ca exista magazine nonstop si... iar e rau nu poti sa cumperi ce vrei atunci cand vrei.
Inca un lucru la casa nu ai grije doar de casa propriuzisa. mai trebuie sa mai faci si un gard sa mai tunzi si iarba sa mai repari o poarta... etc
Mie personal cea mai grea mi se pare naveta.
Un beneficiu iar asa ar fi ca poti sa urli cat vrei ca de nu se prea aude, muzica iar asa o poti da mai tare.
Poti sa faci o mica livada si sa pui niste pruni piersici etc. ca sa vezi ce bine prinde o gradinuta acolo asa micuta nu ar strica
Daca iti plac florile poti sa umpli toata curtea ca de nu se ia nimeni de tine ca le pica florile in cap de la balcon, cand vin prietenii puteti face un gratar ceva sa stati in aer liber poti face si o piscina ceva daca ai bani eu ti'am enumerat cateva benefici si dezavantaje da mai sunt da ma gandesc ca doar noi fi nebun/a sa citesti atatbig grin

| Ionutzsa a răspuns:

Avantaje si dezavantaje sunt o gramada pentru fiecare loc.
Eu stau la oras dar am cabana la tara si as vrea sa stau acolo tot timpul, e aer curat, liniste, nu te strezeaza nimeni si pentru mine cel mai mare avantaj e ca pot tine un caine love struck pentru ca sunt animalele mele pref si la bloc n`am posibilitatea astawinking
Eu una daca as avea ocazia sa ma mut de la oras la sat, as faceo, cu conditia ca satul sa fie in apropiere orasului meu ca sa`mi pot continua liceul in acelasi loc big grin

| ☺Pǻ§†ٱLµ†Zǻ●Löž☻ a răspuns:

Poi avantajele la sat este ca esti mai aproape de natura de un mediu mai sanatos si mai putina galagie iar la oras e zgomot tot timpul masini aer poluat dar e bine al oras mai ales ca ai magazinele aproape si cam atat avantaje la oras:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe la ora 1 noaptea iti amintesti ca ai uitat mobilul in masina si masina ai lasat-o la poarta ca-ti era lene s-o bagi si fugi zgribulita in pijamale, convinsa ca nu te vede nimeni, zapada, la poarta te asteapta(pe dinafara) cainele de vis-a-vis care a mirosit ca Shuppy-catelusa ta e in calduri si insista sa intre, te lupti cu el(tu in pijamale) si vecinii trag incet perdelele sa te vada la 1 noaptea. Le arati mobilul si fugi in curte.Inchizi poarta.Ai scapat de curiozitatea lor.Pe cand intri in casa iti amintesti ca ai uitat cheile masinii in si anume masina. Te intorci.Catelul vecinului te asteapta.Se urca pe tine sa mearga si el la Shuppy.Scandal.Il certi in soapta.Perdelele se dau din nou la o parte. Tu tot in pijamale. Le arati din nou mobilul. Dupa jumatate de ora intri in casa.Sotul te intreaba somnoros:unde ai fost?
In rest, cotcodaceala, copaci, cer instelat, sticleti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aproape de oras, da se merita.nu pot sa-ti spun avantajele, dar iti pot spune ca sunt de la tara, venit la oras, stau in apartament, dar as pleca la tara, aproape de oras.

| dada_2571 a răspuns:

Avantajul e ca te bucuri de aer curat iar dezavantajul: ai buda la 1 km distanta de casa. laughing Eu una ma simt bine la oras.