Eu din Timisoara, ea din Bucuresti. In Martie am avut 10 ani pe muchie de relatie. In octombrie, 10 de casatorie. Depinde de voi, cum veti sti sa acoperiti distanta dintre voi.
Daca va iubiti mult, aveti incredere unul in altul si va doriti amandoi asta, de ce nu.
Buna,
Nu spune nimeni ca e usor, pentru ca nu e. Nu e usor sa tii o relatie cand amandoi stau in casa, dapoi asa departe. Dar, daca va iubiti cu adevarat si exista o cumunicare foarte bune, eu zic ca da. In plus, am o prietena care ea este din Iasi iar iubitul ei din Constanta. Sunt impreuna de peste 5 ani si urmeaza sa se casatoreasca. Deci se poate!
Eu numai cred in asa ceva,am avut si eu asa ceva vreo cateva multe si am ramas cu ce? am ramas cu multe dezamagiri,suferinta,vise,speranta, mi-am pierdut increderea in asa ceva, daca gasesti pe cineva de incredere la distanta si o crezi esti credul, traim intr-o lumea de ipocriti, falsi, mincinosi, materialisti, barfitori si tu vb de relati la distanta
Ce frumos. ati avut norocul sa va si intalniti. Posibil sa tina. Presupun ca va veni si momentul in care sa ramaneti impreuna si fizic. Cel mai bine voi doi va stiti sentimentele si trairile si daca relatia va tine, voi stiti. Conteaza sa fiti sinceri.
p.s eu sunt din Constanta, daca vrei, o spionez
Depinde de sentimentele voastre, daca sentimentele sunt reciproce, nu vad de ce nu ar tine relatia.
Atata timp cat va iubiti, nu vad de ce nu ar tine, la inceput si relatia mea a fost la distanta, eu fiind din Constanta ea din Bucuresti, dupa 3 ani si multe vizite ne-am mutat impreuna.