Imteresant si f adevarat, eu as alege oricand cheliosul cu burta si asa placerea contactului sexual este prea rar si tine putin, dar o inima deschisa este o comoara care greu se gaseste, de ce nu se intreaba barbatii de ce unele femei aleg sa traiasca cu persoane cu handicap fizic decat cu unul normal si macho man? noi femeile mai degraba vedem handicapul inimii si intelegerii decat cel fizic, pe asta il putem suporta
Woaawwww! Ce as mai putea sa zic.mare dreptate are omul asta, majoritatea barbatilor nu stiu sa se poarte cu o femeie, sunt mai mult complexati de cat de mareeee o au sau ce sa mai experimentezeeeee uita cat de importanta este afectiunea intr-un cuplu, sa stie sa comunice cu o femeie, sa stie sa o asculte, sa o sprijine, sa fie atent cu ea, romantic.Asa sunt toti la inceput doar ca sa faca impresie, dar trebuie sa inveti sa iubesti si sa imbunatatesti o relatie:)
Intreaba o femeie de 40 de ani, de cate ori pe luna mai face barbatul dragoste cu ea! Intreaba atat o femeie frumoasa, care arata trasnet cat si una mai putin frumoasa.Barbatii se consuma inutil, eventual doar pentru insamantare, dar nici atunci nu depun un efort prea mare!
Si acum ma interb de ce nu a mers si la mine daca am procedat la fel ca si batranul chelios? De ce am fost respins?
Lasa-ma sa ghicesc:nu esti trecut de prima tinerete sau nu ai chelie
Nu spune nimic despre obisnuita femeii de a sta alaturi de un baiat ani intregi chiar daca amandoi stiu ca relatia s-a consumat de mult.Am vazut n cazuri din astea. Femeia trece peste escapadele barbatului doar de dragul unei relatii bune. Apoi, eventual apare si un copil si de aici ideea ca trebuie sa stea impreuna "ca sa fie in rand cu lumea"
In momentul cand nu mai esti fericit, trebuie sa renunti la o relatie de dragul tau in primul rand si apoi de dragul lui.Lucrurile nespuse care se aduna in timp nu mai lasa loc de nimic. Ori ai curajul sa spui de fiecare data ce nu iti convine ori inghiti magarii