| TrollHeart a întrebat:

Cea mai frumoasa urare pentru mame castiga funda!

Răspuns Câştigător
| SheCanFlyy a răspuns:

Ma inchin in fata mamei mele pentru ca si-a schimbat corpul cu o burta enorma, linia ochilor frumosi cu cearcanele, serile de distractie cu noptile de nesomn, geanta unei doamne cu o geanta plina de scutece. Ma inchin in fata acelor mame care nu dau importanta schimbarii majore din viata lor, ci se bucura de dragostea primita in schimb.

6 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Te iubesc

| Scândură a răspuns:

Nu crezi ca ar aprecia mai mult daca ai face-o tu singurel? Nu conteaza cat de poetic e, cat de lung e, ce expresii folosesti, atat timp cat cuvintele vin din suflet, mama ta le va pretui cat mai mult, fiindca vin de la tine.
Eu zic ca mai bine ii spui tu cateva cuvinte din suflet, ce inseamna pentru tine, decat sa-ti dicteze niste straini ce sa-i scrii/spui!
Hai ca nu e asa de greu, macar o fraza, va aprecia mult ca tu ai scris si tu te vei simti bine, fiindca vei stii ca esti autorul vorbelor din sufletul tau!
Sper ca te-am ajutat si spor la munca, bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vrut sa plec in lume sa gust libertatea ei,
Sa fiu liber/a sa fac ce doresc.
Un inger mi-a zis sa ma uit la cer si sa-l admir,
Mi-am dat seam cat de minunat este el!
Dar, ar mai fi oare el cerul la fel de frumos fara stele?
Nici cerul sensul vietii mele n-o sa fie la fel de frumos
Fara tine a-II-a mea icoana,
Te iubesc mama mea chiar daca nu te merit.

Acestea se scrie pe o felicitare si se da impreuna cu un buchet de flori, de preferat trandafiri rosii, doi infloriti si unul boboc.

| Candy66 a răspuns:

3 ani :Te iubesc mama! 10 ani:Mama Da! 16 ani: Oh, Doamne ce vrea mama din nou? 18 ani: Vreau sa plec de acasa! 25 de ani:Mama a avut dreptate! 30 de ani:Vreau inapoi la tine! 50 de ani:Mama a plecat! 70 de ani: Aş da totul pentru a o vedea pe mama (sănătoasa şi în viaţă). Te iubesc mami :X

| S0ul a răspuns:

1.» Chiar daca viata nu e asa cum o doresti,chiar daca cei pe care ii iubesti te mai supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi "La multi ani!", cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.
2. » Felicitari cu ocazia zilei de nastere! Iti urez sa fii sanatoasa, plina de energie si inspiratie, sa te simti mereu apreciata si iubita! Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La multi ani!
3.» Cadouri scumpe nu am gasit dar as vrea sa te felicit, sa nu am lacrimi nici tristete doar zambet si blandete sa fii asa cum te-am stiut, sa ai in viata tot ce-ai vrut, dragoste si fericire sanatate pe vecie. Aceasta a fost urarea mea, te felicit de ziua ta
4.» Fie ca, incepand cu noul an de viata, destinul sa devina si mai bun... La multi ani!

| Daniela_Radu_1979 a răspuns:

Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi.Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc.Mama -cel dintai cuvant,cel mai dulce zambet,cel mai sincer suflet,cea mai dulce voce,cea mai grea durere,cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte. Te iubesc, mama!

Întrebări similare