Trebuie să te ridici măcar un pic deasupra lumii acesteia ca să o poți cunoaște.
Nu există om fericit pe acest pământ. Oriunde s-ar afla oamenii pe planetă, toți sunt într-o mare mocirlă.
Cei căsătoriți sunt mai nefericiți decât cei necăsătoriți. Căsniciile lor nu durează mai mult de 10 ani. Și în tot timpul acesta libertățile celor căsătoriți au scăzut. La muncă se lovesc de defectele de caracter ale colegilor, iar acasă se lovesc de defectele de caracter ale partenerului de viață și ale copiilor. Oamenii căsătoriți nu se bucură de viață.
Sau cei căsătoriți ar putea spune că se bucură de relații sexuale cu partenerul lor. Dar chiar crezi că ei se bucură de acest lucru? N-ai idee cate probleme sexuale, frustrări și discuții sunt între soț și soție din pricina aceasta! Până la urmă se ajunge la despărțire; dar mai înainte la adulter tocmai din pricina că ei nu se înțeleg în pat. Problemele și frustrările sexuale sunt puse înaintea judecătorului ca "nepotrivire de caracter" ca să nu se aducă o imagine proastă celor doi soți.
Am putea spune că partenerii care au bani sunt mai fericiți. Dar dacă ar fi fost fericiți, ei nu ar mai divorța.
Când Mântuitorul Își ducea crucea ca să fie răstignit, oamenii Îl plângeau pentru soarta Lui. Dar El le-a spus să nu fie plâns El, ci să se plângă pe ei înșiși și pe copii lor. Același lucru le spunem și celor căsătoriți.
Fire albe de păr sunt mai multe la cei căsătoriți decât la cei necăsătoriți. Și dacă erau fericiți atunci nu le-ar fi apărut fire albe de păr. Dacă femeile căsătorite nu și-ar vopsi părul, nu vreau să-mi imaginez cum ar arăta.
Sunt mulți oameni în mijlocul mocirlei și care râd de cei care stau chiar pe marginea ei.
Nu e greu să îți întemeiezi o familie; este greu să o menții (adică să o întreții cu dragoste). Și cu cât oamenii se înstrăinează mai mult de Dumnezeu, cu atât mai puțină dragoste se găsește în mijlocul lor.
Există o mulțime de copii nefericiți, chiar și dacă aceștia au absolut tot ce le trebuie, chiar și dacă viitorul lor este asigurat. Părinții lor nu sunt fericiți, și ca atare nici copii lor.
N-ai de ce să te simți marginalizat. Repet: toți oamenii trăiesc în aceeași mocirlă -si cei căsătoriți și cei necăsătoriți. Cei mai mulți chiar le place în mocirlă (ca porcii); dar asta nu înseamnă că sunt și fericiți.
Oamenii își caută fericirea în căsătorie. Dar căsătoria nu este pentru fericirea personală, ci pentru a ne îndepărta defectele de caracter.
Adică cei care nu au bani,sânt săraci, nu se pot căsători deci, să plătească mai mult o gândire te tipic românească și-n plus impozit pe ce, n-ai familie pentru că nu ai nimic, deci pentru ce să plătească impozit mai mare? Din nou, gândire tipic românească nu ești căsătorit n-ai bani? Nu-i nimic îți mărim impozitul genial frate
Cum spun și ceilalți aici, nu e vorba de o marginalizare efectivă, e vorba de unii cu IQ minim care îi marginalizează pe alții și despre care nici nu avem ce vorbi de ei, și de alții care și-au întemeiat o familie și nu mai au timp pur și simplu te întorci de la munca ai o oră două liber ieși cu prietenii dar dacă ai familie nu ieși cu nevasta cu copii, aici e diferența.
Nu si da, nu ma simt marginalizat pentru ca traiesc alaturi de oameni si nu sant singur pe pamant, partea cu (da) se aplica pentru ca nu ma intreaba aproape nimeni ce fac, cum o duc in viata. Am acceptat situatia si nefiind multumit cum sta treaba cu femeile pentru a fi fericit o vesnicie ma limitez la femei temporare cand am ocazia sa nimeresc, niciodata familist nu ajung
Reclamatie la UE automat, Germania il face de bani pe burlac sau femeie singura 40% cum e la noi fiind nefamilist, cu familie scade taxa. Nu are voie sa faca asa ceva
ℋٱƇoℓεtล întreabă:
anonim_4396 întreabă: