| MC01 a întrebat:

Ceau, am o problema foarte mare, stiu ca nu trebuie sa public asa ceva, dar sunt disperata! Nu stiu cum sa incep, eu si ai mei stam in chirie la o casa de 7 ani, nu platim chirie, doar cheltuielile..propietarii sunt niste tigani, inculti, fara bun simt.din luna decembrie si pana acum vin in fiecare luna, la mine, adica in casa lor...recunosc, au tot dreptul, dar deja..asta se mai poate numi CHIRIE?! si ei cand vin, vin cate 12 persoane sad, eu sunt obisnuita sa stau singura, in camera mea, sa nu dorm cu nimeni. ai mei zic ca nu au ce face, avem si niste probleme financiare, de nu am avea problemele astea, sunt sigura ca nu mai stateam aici. Nu mai pot, jur..nu stiu, ajutati-ma cu orice, sfat, o parere, orice..macar aici ma mai descarc. Multumesc si sper sa nu fiu luata in nume de rau!

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of doamne, m-ai rascolit de tot, cauta si tu pe diferite site-uri de socializare din timisoara, incearca si la diferite posturi de radio din tara, radio zu, kiss fm si altele, aceste posturi nu sunt doar de muzica si divetisment, si ajuta

| MC01 explică (pentru anonim_4396):

sad nu stiu ce sa mai fac, asta e.

| anonim_4396 a răspuns (pentru MC01):

Trimite mai scrisori cum ti-am zis, o sa ma uit sa caut adresa unui om care ajuta oamneii la nevoie, cum o gasesc ti-o dau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ca am gasit pe cineva cu care daca discuti te poate ajuta, este vorba de domnul Stefan Florescu care nu o singura data a dat dovada ca are suflet de bun crestin si ca nu a uitat ca oamenii trebuie sa se ajute intre ei, intra pe google si scrie numele dansului dupa care o sa-ti apara diferite adrese unde poate fi contact, succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contacteaza-ma inainte sa vb cu persoana respectiva

| AlexandraGabriellaLova a răspuns:

Am o casa de inchiriat daca vrei, 200 euro in Bucuresti, sector 2 cartier floreasca foarte intim, nu da nimeni buzna... acum cum vrei. nu sunt nici tigani, este un bloc linistit, un apartament cu dormitor, sufragerie hol mic, baie, debara mica si ea si bucatarie, nu ai mult spatiu, e o casa mica, dar cred ca iti va placea

| MC01 explică (pentru AlexandraGabriellaLova):

Vai, iti multumesc, dar eu nu sunt din Bucuresti, sunt din Timisoara sad.

| yloveyou1 a răspuns (pentru MC01):

Nu stiu dc dar mereu am avut impresia ca esti din timisoara si uite ca asa si este happy

| MC01 explică (pentru yloveyou1):

Hehehehe, n-am reolvat nimic, poate timpul le rezolva pe toate...

| AlexandraGabriellaLova a răspuns (pentru MC01):

Ok happy

| yloveyou1 a răspuns:

In primul rand sa spun direct sunt rasista..nu pot sa fiu altfel. Vorbeste cu parintii tai poate gasiti ceva ieftin, sau poate gasiti un apartament pe care puteti sa-l cumparati in rate. Cauta pe internet oferte. Nici mie nu mi se pare OK sa vina cate 12 persoane.da spre nororcul vostru nu trebuie sa platiti chiria ci doar cheltuielile dar asta se intampla cand nu aveti apartamentul vostru.Mie sincer mi-ar fi frica sa stau cu acei tigani in casa. Incearca sa ramai tare! Sustine-ti parintii si o sa vezi ca totul se va rezolvabig grin

Mersi mult, Alexa ..nu pot zice ca sunt oamenii rai, deci cu mine si cu parintii mei se comporta ok, adica na..asta e, nu am avut noroc si eu de o casa, sa pot sta linistita.mi-e foarte greu, pentru ca doar mama mea isi da interesul pentru toate, tatal meu lucreaza, dar doar el stie ce face cu banii..crede-ma scriu asta cu lacrimi in ochii, eu nu mai suport.

Mama ma intelege si eu o inteleg pe ea, pentru ca nu are de unde.dar azi cand i-am zis tatalui meu ca prefer sa ma omor decat sa mai stau cu oamenii astia, a zis ca nu avem ce face, asta e..de ce trebuie sa plang?! sad

| WannaMore a răspuns:

Stai linistita! ce ai scris tu chiar nu e ok, tiganii aia, daca au inchiriat o casa, nu au dreptul sa incalce dreptul de intimitate al familiei voastre..eu zic sa-ti iei un part-time job si sa mai castigi si tu cate ceva pe-acolo..cine stie, poate va veti descurca mai bine..depinde si ce varsta ai

| MC01 explică (pentru WannaMore):

Chestia e ca eu inca sunt minora, eu par foarte mare.da' sunt mica la ani..asta e toata chestia, am incercat sa caut pentru pliante.da' nimic.

| justjohnnyro a răspuns:

Cati ani ai?

| MC01 explică (pentru justjohnnyro):

14 JUMATE. Da, stiu ..sunt mica. happy

| MC01 explică:

Mentionez ca nici acum nu au plecat de pe capul meu. sad