"i-am zis acum la final că e gata pe motiv de supărare de comportamentul ei"
I-ai dat papucii si acum te plangi ca fata a trecut la urmatorul?
Ce credeai, ca esti singurul mascul pe lumea asta?
După câteva zile n-ai prins-o cu altul, pentru ca voi nu mai erati impreuna. Fata e libera. Tu pricepi ca nu mai e iubita ta?
Meriti tot ce ti se intampla.
Înseamnă că nu știi ce e iubirea., dacă spui lucrurile astea.
Este evident ca tu nu recunosti limitele personale.
Fata asta nu e proprietatea ta! Nu o arunci la cos cand te plictisesti si ai pretentia sa ramana acolo unde ai lasat-o!
Te-ai gândit că poate ea vorbea cu ăla de mai de mult în timp ce noi eram împreună de era rece?
Și dacă lucrurile ar sta așa, de ce ai mai vrea o relație cu o persoană care te-a înșelat?
Ma gandesc ca nu te poti abtine sa gelozesti.
Nu stiu cati ani ai, dar te sfatuiesc sa vezi un psiholog. Ai probleme grave comportamentale, gelozie si posesivitate.
Pana nu iti rezolvi problemele astea, nu vei avea relatii sanatoase.
Mergi la psiholog. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html
Foaie verde viorea
Gelozia-i boala grea.
Ciudat e ca nu te-a parasit ea inainte. Gelozia izvoraste dintr-o nesiguranta de sine foarte puternica, sentiment ce nu este de obicei compatibil cu cerintele unei relatii.
S-a dus, next. Nu esti foarte inteligent de fel, nu-i asa? Fata era rece cu tine pentru ca deja avea pe altul cu care vorbea si care avea sa iti ia locul la prima cearta Vezi ca si daca va impacati, istoria se repeta. Ciorba reancalzita nu mai are acelasi gust.
Tu chiar i-ai crezut minciunile? Eu zic dusă să fie, e clar că nu te-a iubit. Lasă că vei întâlni tu o altă femeie multă mai capabilă, dar și tu mai lasă gelozia asta că toate vor fugi de tine, dacă ea nu face nimic pe față, nu ai cu ce să o tragi la răspundere.
Mario1996 întreabă: