Nu ezita niciodata sa faci un pas spre impacare, o prietenie nu se strica sau pierde din orgoliu! Si invat-o si pe ea chestia asta.
O fi fost necajita, in ce stiu ce ce toane cum sunt fetele/femeile. Parerea mea sa o ierti, du-i niste flori, asa suntem noi, mai cu valuri.
Depinde ce vrei... Si in ce masura poti trece peste ce s-a intamplat... sau vrei sa treci peste ce s-a intamplat... Eu am invatat sa iert... dar a trecut un an pana sa realizez ca imi doresc sa fiu din nou prietena cu persoana respectiva si ca am gresit...
Eu zic ca ar trebui sa te duci la ea acasa si sa ii explici situatia.Cred ca iti poti calca onoarea(cum spun eu cu o prietena) de a te duce la ea acasa si sa ii spui ca nu ai avut rea intentie.
Dar nu ii spune pe mess sau email, vorbeste cu ea fata in fata!
Eu cred ca ar trebui sa uiti trecutul si sa te bazezi pe prezent...incearca sa o ierti pentru ca te-a ranit...omul mai greseste in viata si din greseli invata...eu cred ca ea a invatat lectia... tu ce crezi?
Poate ca ar trebui sa o iertii
omul greseste si din greseli invata
se pare ca ea si-a invatat lectia...
incearca sa vorbesti cu ea si sa ii spui ca nu ai vrut sa o ranesti
bafta
Jocurile dragostei...Nu stiu ce experienta mai ai, dar mie mi se pare ca nu prea ai...asa ca atunci cand vei fi ranit cu adevarat, acest "ranit foarte tare" ti se va parea un nimic. Sun-o si discutati.
Pai eu zic sa o ierti pentru ca poate era si ea nervoasa si de asta tea vb pe tonul ala
Eu cred ca tine foarte mult la tine si chiar daca te-a ranit nu a fost intentionat.Eu sincer iti spun ca ar trebui sa o ierti.Eu cand ma supar pe prietenul meu cel mai bun tot eu trebuie sa fac primul pas ca sa ne impacam.