| Florinnnn21 a întrebat:

Ceau.
Oameni buni, voi prețuiți/credeți că ati putea iubi mai mult o fata virgină, sau una care deja si a inceput viata sexuala?
Rog sa se abtina *deștepții* Știu că sunt alte criterii si chestii mai importante decat asta, dar e doar o curiozitate!
Vorbim de relație de viitor..pe termen lung si serioasa, nu doar de o tavaleala.
Și, cum se simte o virgina?(Sunt foarte curios).
Primul barbat din viata unei femei se uită?
Astea sunt toate cele 3 curiozități ale mele.
Mulțumesc anticipat guys!
(am pus intrebare in doua locuri ca sa am mai multe raspunsuri)

Răspuns Câştigător
| Sekim a răspuns:

Ai facut o greseala mare sa vorbesti asa ceva public. Poti sa spui orice vrei tu; poti spune ca cerul este albastru ziua, insa intotdeauna va exista cineva care sa te contrazica. Parerea mea e ca intrebarile pe care le ai pus nu valoreaza nimic si iti explic de ce. Viata ta personala tine doar de tine, nu de altcineva asa ca ar trebui sa iti formezi niste pareri singur, nu cu ajutorul altora. Daca tu preferi o femeie virgina sau nu foarte experimentata, foarte bine, asta este un criteriu pe care iti poti cauta jumatatea. Eu zic sa iei orice decizie vrei tu, sa iti impui niste standarde si criterii si atata timp cat in final tu vei fi fericit, totul este complet in regula. Decat sa asculti parerea altui om si sa faci o decizie bazata pe niste conceptii care nu iti apartin, decizie care poate o sa te macine zilnic, mai bine incerci tu sa capeti experienta in ceea ce priveste viata.

38 răspunsuri:
| AmandinaDragan a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Scumpule pute Romania de golance. Ia si tu una ca-i ''rodata'' de 50 de masculi. Cine te retine?
Dealu-i deal si valea-i vale, C... -i c...a pana moare.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru AmandinaDragan):

Vai dar ce neplăcut vorbești!
Căți litri de vin ai băut astazi?

| AmandinaDragan a răspuns (pentru Sekim):

Hai canta la alta masa, Pacaliciule! ha ha ha!

| AmandinaDragan a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Ai si tu una de asta prin preajma, fatalaule?

| Emma30555 a răspuns:

O femeie nu uita pe acela pe care îl iubește. Un fost iubit se uita mereu chiar dacă a fost primul. Virginitatea nu contează atât de mult, eu nu cred ca spune cu adevărat atât de multe despre o fata. Depinde la ce vârstă o cunoști. Dacă tu cunoști o fata între 15 și 20 de ani posibil sa fie virgina dar dacă tu o cunoști mai târziu între 25 și 30 de ani șansele sunt spre 0 și e normal sa fie asa. Dacă ești primul în viata unei femei și relația merge toată viata, e f frumos dar în vremurile din prezent sunt puține șanse sa fie asa. O femeie nu mai sta cu un bărbat doar pe criteriul ca e primul iubit, dacă relația nu merge extraordinar sau dacă fata are curiozități s-ar putea sa vrea sa treacă la alta relație.

| AmandinaDragan a răspuns (pentru Emma30555):

Bun. Iei una d-asta care a mai avut inca 15-20 de ''iubiti'' inaintea ta si mandru nevoie mare te plimbi prin oras cu ea si vezi ca este salutata de ''fostii'' si se uita cu mila la tine. Mai observi ca ''iubita'' termina programul la 16.00 si ajunge acasa la 20.00 ca a avut de ....lucru peste program.
Bine ea fiind civilizata pastreaza legaturile cu fostii si-i mai viziteaza.
Acum intrebarea: Nu-i mai bine sa fii primul si sa ramai cu ea? Mari prosti puteti fi.

| troleibuz a răspuns (pentru AmandinaDragan):

Ai imbatranit degeaba. Fuge intelepciunea dupa tine, dar tu esti mai rapida.

| AmandinaDragan a răspuns (pentru troleibuz):

Asa e mama. Nu ai leac. Hal de barbat esti sa te casatoresti cu un wc public?