Psiho, oricine s-ar cutremura vazand asa ceva... dar oare putem s-o judecam? a ajutat-o cineva pe aceasta femeie? stia cineva ce soarta avea impreuna cu acesti copii? Protectia sociala este atat de firava... sau ...Pacat ca n-a solicitat ajutor la o institutie de stat locala pentru protectia copiilor ei...nu-i omeneste ce-a facut, dar inca odata, n-avem dreptul s-o judecam...si nici PIB-ul Clujului n-ar avea de a face cu asta! ...sau Boc! ...si mai grav...nu este un caz izolat...
Psyho, este nedrept sa te adresezi doar clujenilor cu un ton de repros, cand te referi la o situatie de care ar trebui sa ne jenam cu totii.Intr-adevar strazile din Cluj sunt curate(am fost recent), in mijloacele de transport in comun lumea este civilizata.Nu cred insa ca un singur om va reusi redresarea Romaniei, ranile ei sunt prea adanci. Mira
Salut Psiho!
Nu stiu de ce te-ai cutremurat, dar fenomen asemanator am vazut personal in germania! Doar ca acolo autoritatile tac si fac: copii au fost dusi la adapost imediat. Dupa acea s-au cautat parintii.
In al doilea rand: e adevarat, la noi a fost si este realizat mare parte din PIB, dar, de cand ma stiu, invers proportional am beneficiat din el!
Ca urmare, degeaba sa contribuim aproape cel mai "tare" la PIB, sumele care primim inapoi la re-distribuire sunt mult mai mici!
Este ca si intr-o familie: Unii castiga si mananca din ea totii, iar cel care castiga mai primeste "generos" si de cate o bere sau un pachet de tigari... Suna cunoscut, nu?
Daca se va realiza intr-adevar descentralizarea totala si autonomia financiara mult promisa, lucrurile se vor imbunatati si mai mult.
Deocamdata, la Cluj strazile sunt curate, aproape toate asfaltate, rar vezi cersatori pe strazi (care apar sunt din alte zone ale tarii), somajul este aproape cel mai mic din tara, etc.
Aceste lucruri (si nu numai) s-au realizat in majoritate in "era Boc"!
Sunt convins ca, impreuna cu echipa sa care A DOVEDIT in Cluj, Boc va reusi sa reorganizeze si tara. Cu toata recesiunea, birocratia si mafioto-nepotismul existent.
Nu cred ca conteaza f mult orasul conteaza fapta in sine, si eu am doi copii pe care ii cresc singura cu 840 ron nu mi-e usor dar nu as putea sa-i abandonez niciodata, as prefera sa mor eu de foame.ati spus de autoritati...sa fim seriosi stiti ca nu fac nimic!
Situatia este neplacuta dar femeia era disperata si...cu probleme se spune. oricum situatia s-a rezolvat si copii sint intr-un centru. se fac cercetari daca mai pot fi incredintati mamei sau nu. mama va primi si ea ajutor. din pacate aceste lucruri le auzim la stirile protv de la ora 17 in toata tara.