| adya_7774 a întrebat:

Cei care mi-au dat un raspuns la inrebarea aceea sa-mi mai raspunda si la asta "azi un coleg i-a dat pretenei mele, care ziceam ca e colega mea 'sa cheama andreea' un biletel in care scria ca lui denis ii place de ea si ca denis i-a spus asta". CE SA FAC?

Răspuns Câştigător
| tpuu a răspuns:

Nu fa nimicstraight face. Tie iti place de baiatul ala?! straight face. Lasa'l in pace!straight face. Daca ii place de prietena ta, sa ii placa straight face. Nu poti obliga un baiat sa ii placa de tine happy...Toate la timpul lor.

3 răspunsuri:
| justfreelove a răspuns:

Data viitoare scrie si tu pe biletel : "Andreea stie asta dar are si prieten de 120 de kg cu centura neagra in Carate!", si trimite-i biletelu inapoi big grin

| GaitanruLuca a răspuns:

Pai nu ti-am raspuns la cealalta intrebare, dar sper sa te pot ajuta...depinde daca tipu stie ca fata e prietena ta pentru ca daca stie poti sa-i zici ca e un mare neismtit si ca iti cam afecteaza relatia, daca nu stie atunci ii zici si ii zici sa nu se mia bagewinking

| calinsocol00 a răspuns:

Desparte-te de ea. Apoi ea va fi foarte trista asa ca cei doi nu vor fi impreuna. Dupa doua-trei zile deveniti din nou un cuplu.