| Intuneric a întrebat:

Cei care spun, ca Educatia e cea mai buna alegere pentru intelepciune, e corect sau o eroare?
Cei care sufera ca sunt tradati in Iubire iubesc, sau se iubesc pe ei?
Cei care urasc, pot si ierta sau nu iarta nici o data?
Cand o femeie spune ca iubeste inseamna ca iubeste sau se iubeste pe ea?
Cand o mama spune ca face sau a facut sacrificii pentru copiii si sotul ei inseamna ca a dorit sa aiba familie?

4 răspunsuri:
| Poinsettia a răspuns:

Educatia nu inseamna intelepciune, pentru. ca nu educatia te invata ce-i viata, asta inveti cand treci prin viata. Educatia e doar informatie, cultura, atat.
Cand iubesti si esti tradat, normal ca nu esti fericit cand iti sunt inselate iubirea si asteptarile.
Depinde de fiecare.
Daca cineva iubeste, in general, cum se poate sa fie pusa intrebarea daca se iubeste pe sine?! Tocmai, cand iubesti, nu te mai pui pe tine pe primul loc, ci dai tot ce-i mai bun din tine pentru. cealalta persoana.
Pai probabil ca a vrut familie, daca a avut-o. De obicei, nu esti obligat sa intri intr-o casatoriei si sa ai copii, si sa mai si faci sacrificii.

( mama, ce intrebari filozofice va vin la 4 noaptea tongue )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sinteti singura intunecimea voastra? Sinteti tristisita? Va atrag atentia ca tot ce ati spus dv aici e rezultatul tristetii iar a fi trist nu inseamna a fi "viu" si deci daca ai un pic de dragoste in tine o personalizezi si o reduci numai la perceptia ta.A avea dragoste inseamna a fi voios mereu, a te bucura din suflet si a fi fericit ca esti inzestrat cu puterea de a o simti.Ce ai spus despre educatie, despre sacrificii cred ca sint doua chestii la intelegerea fiecaruia.

| gigiro a răspuns:

Sunt atat de diferite aceste intrebari, incat ar fi trebuit sa le pui pe rand.1) Intelepciunea vine odata cu inaintarea in varsta,ca urmare a experientei. Dar foarte multe informatii, care te juta sa devii intelept, provin din "educatie". 2)Nu se iubesc pe ei, au iubit si au fost inselati in sentimente.3) De obicei, nu.Sunt insa si exceptii. 4) Iubeste.5) Nu, inseamna ca spune adevarul.

| Intuneric explică:

Buna sa Va fie inimioarele.
I-mi cer scuze ca nu am posibilitate pentru internet si ca am raspuns tarziu.
Inca nu pot da raspunsuri deoarece mai astept.
Deocamdata nu sunt satisfacatoare.