anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cel care iti este alaturi vrea sa-ti ingradeasca libertatea. Ce faci?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il lasi sa creada ca a reusit, in timp ce-i ingradesti tu lui libertateabatting eyelashes

16 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Este cel grav lucru! I-a masuri din timp, discuta cu el serios problema, explica-i ce simti si intreaba-l cum s-ar simti el in postura asta! Bafta si sa auzim de bine!

| Linda a răspuns:

Mi se pare normal ca intr-o oarecare masura sa fie ingradita libertatea cuiva care este intr-o relatie. Relatia insasi inseamna limitari care si le autoimpun doi oameni pentru a nu fi singuri. MIe mi se pare important insa ca din partea ambilor sa fie limitari ale libertatii, adaptari spre binele celuilalt. De exemplu daca unuia ii place sa se culce devreme iar altuia tarziu, uneori se culca la mijlocul timpului, cel care sta tarziu nu face galagie, cel care se scoala devreme, din nou e atent cu zgomotul, etc.

cami
| cami a răspuns:

Dam cartile pe fata, ce altceva am putea face?
Nu este tata, nu-i port initiala, nu "m-a luat" sa ma tina in lesa, si este un nimeni, care nu are dreptul la asa ceva. Problema este ca tu n-ai stiut sa pui pct pe "i" cand a trebuit, nu-ti spune el ce sa faci, nu-ti impune el limite, nu este el in masura de nimic. Nu faci ce vrea. Nu-i permiti! ma dezgusta, ma irita, ma enerveaza, imi vine sila cand vad atatea femei private de libertate, femei care stau cu frica-n san cand vine "marele barosan" acasa.NU si NU si NU!
pana cand? fetelor, toata toleranta asta ar trebui sa inceteze.este viata voastra. micile atentii, iesirile cu prietenele, iesitul la film, teatru cu el, la restaurant, la coafor, ar trebui sa fie nelipsite din viata orcarei femei.
Cand ii spun mamei mele, ce fel de casnicie vreau sa am [si o sa am!], imi spune ca visez...Si nu, nu visez fiindca toata toleranta asta va avea o limita! 11
Va rog, nu va lasati calcate in picioare! aveti deminitatea vostra de femeie, pastrati-o neatinsa!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Ii dau liber. Inseamna ca nu are incredere in mine. Sa ii cer increderea? Sa lupt pentru ea? De ce? Oricum nu ma iubeste destul sa aiba incredere in mine. Nu merita energia mea. Nici libertatea mea. I-as oferi-o eu oricum, daca mi-ar da sansa.

| lia a răspuns:

Intr-o oarecare masura, toti incercam sa ii privam pe cei de langa noi de libertate, important este ca sa nu dea in gelozie exagerata. Limite trebuie sa existe in orice cuplu, trebuie doar sa ajungeti la un consens, in privinta lor, pentru ca sa nu devina deranjante pentru nici unul dintre voi.

| Dl.Inginer a răspuns:

Se spune ca trebuie sa-i dai drumul partenerului sa plece si daca se intoarce, primeste-l, asemenea unui porumbel. Libertatea este extrem de importanta intr-o relatie.

| Diav0la a răspuns:

Ai de-a face cu posesivitate excesiva laughing Eu fug mancand pamantul la primul semn de posesivitate excesiva. Nu de putine ori am luat decizia asta fara sa ma uit in urma! Vezi tu, in cuplu fiecare partener trebuie sa-si pastreze timp pentru el, spatiu pentru el, activitati specifice personalitatii sale. Iubirea, casnicia ...nu presupun lantul de 10 m si mancarea la 12 m! Ori stabiliti ceva in sensul asta si ajungeti la un compromis, ori faci in asa fel incat sa iti placa posesivitatea asta. ori pleci si nu privesti in urma. Iata, ai trei solutii!

| machupicchu a răspuns:

Iti vezi de drum. Posesivitatea este ca o boala si de fapt din anumite puncte de vedere... este o boala... din pacate fara "leac"

| oooooooo a răspuns:

In nici un caz sa nu permiti una ca asta.Si daca o faci acum, renunti la tot pentru el si nu faci decat ceea ce iti permite el, mai tarziu vei regreta cu siguranta.Iti vei da seama ca a fost o greseala si ca nu a meritat.Si cu timpul vei vedea ca nu mai este dragoste intre voi. E u tocmai m-am despartit de omul care imi jura ca ma iubeste, si tocmai de aceea mi-a interzis sa imi vizitez mama.Sau sa fac orice altceva singura.Trebuia sa fiu tot timpul legata de el.Am acceptat o perioada, dar mi-am dat seama la timp ca traiesc dupa cum vrea el, si nu mai sunt eu.Asa ca l-am parasit.Ma simt mult mai bine acum, si regret ca am stat prea mult langa el. Sper sa faci ceea ce e bine pentru tine.

| Lorenyk a răspuns:

Ia masuri urgent. vorbeste cu el, iar daca asa nu functioneaza, lasa-l. e cel e un lucru grav, iar in timp poate deveni si mai grav. nu trebuie sa accepti situatia asta nicio clipa.

| maria4320 a răspuns:

Eu consider ca e o forma de gelozie, iar gelozia e daunatoare in cuplu.Cred ca as rupe lanturile si as pleca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nui permite asa cum el respectiv ea are anumit drept asa si tu esti la fel si atunci daca vezi ii sp transant ce anume te deranjeazadaca ii convine daca nu pa... gasesti tu altcevqa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da stiu o femeie care avea un copil cu sotul ei.si el fiind mai religios asa avea principii morale corespunzatoare.in loc de plaja mergea la biserica. dar sotia lui mergea la plaja cu fiica. dupa un timp a considerat ca el Ii ingradeste libertatea.si a plecat in Italia, sa-si faca o cariera pentru fiica ei. da fiica a ramas la mama ei si la sot. dupa un timp, dansa a considerat ca el i-a ingradit libertatea chiar si acolo asa ca a divortat.are cativa ani de cand munceste acolo si mama ei nu mai poate avea grija de nepotica. dar ea vrea sa fie libera.sotul va gasi o solutie asa cum a gasit si cand era mica fiindca am uitat sa spun, el a crescut-o de la o zi pana la trei ani.adica, numai cu el fiindca ea dormea in alta camera, avand de invatat.cand erau probleme se ocupa el fiindca ea nu stia sa faca nimic propriului copil.acum are cariera, si bani. dar si-a pierdut copilul si sotul.cu regret dar, cand e vorba despre noi Insine nu prea avem masura in a ne asuma libertate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cum iti e alaturi daca tu simti ca-ti ingradeste libertatea? Eu zic ca aceeasi libertate trebuiesa va ingradeasca pe amindoi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pleci.

| cristhina a răspuns:

Nu renunta in ai dovedi, ca nu are motive sa fie suspicios in ceea ce faci. daca el nu renuta si devide tot mai posesiv atunci trebuie sa renunti tu. acum depinde de caracterul fiecaruia si de problema in sine.eu nu cred ca face voit chestia asta, te iubeste atat de mult si ii este frica ca te pierde. daca tu o sa ai putina rabdare cu el eu cred ca o sa-si revina si isi v-a schimba atitudinea fata de tine.multa bafta! destinul sta in mainile tale...

Întrebări similare