| Justme32 a întrebat:

Cel mai bun prieten m-a invitat la Parada din București. Nu-i respect stilul de viață dar îl respect pe el ca prieten, ca om. Pot fi alături de el la paradă fără a îmi compromite valorile și crezurile?

Răspuns Câştigător
| TheGentleman a răspuns:

Spui că a intervenit ceva în familie, la muncă etc și nu poți merge.

E

35 răspunsuri:
| sopranaCadaverica a răspuns (pentru anonim_4396):

Am zis ca astept opinia ta, eu nu te-am jignit, asadar nu vad de ce ai face-o tu. Nici nu ma cunosti, etichetele de 'indoctrinat', 'comunist' nu sunt argumente si nu au legatura cu subiectul. big grin Daca ma intrebi pe mine, sunt 'intepaturi' pe care le folosesc pustii de 17 ani care nu cunosc sensul cuvintelor.
E parerea mea, am dreptul la ea atat timp cat nu lezez pe nimeni in mod direct. Nu trebuie sa gandim toti ca tine, oamenii au spirit critic si gandesc singuri. Teoretic.
Deci, astept punctul tau de...vedere. Daca ai unul. Despre scop, ce este o parada gay.
Daca nu ai, eu zic sa te documentezi foarte bine inainte, sa nu mai jignesti straini online si mai intai de toate, sa gandesti singur pentru a detecta manipularea si a te feri de ea. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Mi-e jena sa explic lucruri atat de banale, ai un cap si cred ca poti sa il folosesti si la altceva in afara de stocat prejudecati acolo. M-am uitat prin alte intrebari inainte sa iti comentez. Nu esti genul de om cu care se poate purta o discutie. Si nu se poate vorbi in cazul tau despre spirit critic, esti o conspirationista.

anonim_4396

Esti atat de usor esti de panicat si tu vorbesti despre manipulare?

https://www.tpu.ro/......aca-nu-se/

https://www.tpu.ro/......nsabil-cu/

| sopranaCadaverica a răspuns (pentru anonim_4396):

Of, cata ignoranta si ostilitate sad Sufar.
Oricum, stiam ca nu ai un punct de vedere... Ar fi prea mare efortul sa ma cobor. Esti pierdut.

anonim_4396

Se vede ca suferi in general de aia nu merita sa intre nimeni in discutii cu tine.

Întrebări similare