anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cel mai bun raspuns funda! Pai baiatul de care-mi place adica fiul profei de geografie s-a mutat la alta scoala.Am crezut ca-r fi mai bine dar nu a doua zi imi venea sa plang ca n-am sa-l mai vad dar l-am vazut.Problema este ca el uneori radea de mine dar eu tot il plac

3 răspunsuri:
| Leylla a răspuns:

Daca radea de tine inseamna ca era un... Stiu cum e. Si de mine a ras si inca rade baiatul care l-am placut, desi acum chiar nu-l mai plac.

Ar fi mai bine sa il lasi in pace, si sa incerci sa il uiti pentru ca, cum spune si Adutzaa1998 sunt multi baieti pe lumea asta.

Nu te descuraja si mergi mai departe pentru ca sunt multi baieti... pe lumea asta care te vor rani daca nu sti pe care sa "ii alegi"

Fii tare! pup :*

| bos1998 a răspuns:

Daca iti place de el, si el stie ca iti place si tot rade de tine inseamna ca nu te merita.dar daca nu stie ce simnti pentru el, incearca sa ii spui, nu te teme de raspuns "Daca nu risti, nu castigi"

| Adutzaa1998 a răspuns:

Pai.dupa parerea mea ar fi s-al lasi in pace deoarece poate el nu te place si se rade de tine poate ca sa te simti tu prost.asta ar fi parerea mea.Acuma depinde de tine...mai is multi baieti pe lumea asta:*:*:*. sper ca te-am ajutat.