La plaja, la mall, la cofetarie, discoteca, club, biblioteca, biserica, scoala, servici, statia de autobuz, in tramvai, in tren, in avion, festival, concert, cinema, samd
Depinde ce varsta ai. La facultate cred ca e loc bun pentru a le cunoaste, dar nu iti garanteaza nimeni ca se vor si combina cu tine, mai ales daca sunteti colegi.
Eu am cunoscut cel mai mult prin intermediul prietenilor comuni si al jobului. Bineinteles, asta dupa liceu.
In liceu, problema era cum sa le fac curte, ca de altfel eram inconjurat de fete.
Din pacate nu prea merge asa cum zici tu...
Nu este ca si cum ai merge la supermarket si alegi de pe raft ce doresti
Insa, totodata, oricare loc poate fi un loc bun atat timp cat exista persoana/sau persoanele potrivite in el.
Dacă ești suficient de isteț, oriunde pe planeta asta.
Dacă nu... locurile bune pentru a cunoaște fete, nu te vor ajuta cu nimic.
Depinde ce fel de fete, pentru relatie serioasa le gasesti într-un loc, pentru aventură in alt loc
Eo zic sa te duci la mănăstire băiatul meu găsești și tu o fecioară adevărată nu d-astea feic că astea sunt bune credincioase fac sex bun și este foarte sănătos să faci asta! 1
Daca ai masina, constitutiei)))toti fac asta acum e full de oamenii acolo si in special FETE
Zici de Piața Constituției? Acolo îi trebuie mașină de 30.000 - 50.000 de euro ca să îl observe vreuna.
Nu i adev sunt toate masinile posibile, du te si convinge te si daca ti atrage atentia da i mesaj pe crush_constitutiei sau cv gen si intrebi de masina cu care era fata si te pune anonim si faci rost de instau ei
LanguageMaster întreabă: