Eu sunt din Barlad.Parerea mea este sa vii sa-ti vezi tatal, poate e ultima data, are dreptate matusa ta, mai ales ca nu stai mult.In fond faci o plimbare nu-ti superi nici matusa, il vezi pe tatal tau si te intorci.Mergi si la Piatra Neamt care e un oras foarte frumos, eu zic sa accepti in felul acesta nu dai ocazie la niste discutii ce pot fi fi evitate.
Draga Denysa parerea mea este sa faci ceea ce te indeamna sufletul, daca tu nu iti doresti sa mergi la matusa ta si la tatal tau natural nu te poate obliga nimeni, mai ales ca esti si majora, daca tu nu ai sentimente pentru acel om care iti este tata natural nu te poate forta nimeni sa nutresti acum asa ceva pentru el.Decizia a ceea ce vrei sa faci iti apartine, asa ca esti libera sa faci ce vrei.Iti doresc multa bafta si mult noroc in viata.
Wow ce compunere ...ai comis cea mai mare infractiune prin faptul ca nu ai pus nici un semn de punctuatie in ditai textu. . Am apucat sa citesc doar primele randuri cat sa iti pot da un raspuns. Daca nu vrei, nu te duci, si gata. Esti majora, faci ce vrei. Pa
Hai la Barlad, iti tin eu companie week-ul asta... poate si noname...si in legatura cu tatal...nu te du daca nu vrei
In loc sa stati sa comentati punctuatia si virgula, mai bine dati-mi un sfat ceva.Ma-m grabit cand am scris si nu am mai tinut cont.Eu locuiesc cu mama
Ai ca variante
1. iti arunci matusa din tren cand acesta are viteza cea mai mare
2. te arunci tu din tren cand acesta are viteza cea mai mare
3. te maturizezi si incerci sa iti impui propria-ti vointa dar fara a jigni sau supara pe ceilalti
Daca nici una dintre metode nu da rezultate du-te la ZeroTv (OTV), acolo se discuta cazuri ca ale tale...
Eu cred ca gresesti... din cate am inteles matusa ta te-a crescut iar acum nici macar nu asculti ce zice. iar la matusa ta din barlad nu o sa stai tu singura o sa stai si cu matusa cealalata asa ca nu prea trebuie sa o bagi in seama... un weekend nu mori, cat despre tatal tau... daca nu tii la el nici macar mila nu ai pentru el? cred ca esti cam rasfatata si imatura pentru varsta ta
Deci cred ca o sa orbesc.inteleg ca ai niste probleme da pune naibii virgule si punct ca nu mai pricep nimic.si daca ai 19 ani, banuiesc ca ai fost si tu la scoala, scrie naibii corect, cu cratima si toate cele. dupa aia apuca-te sa ceri sfaturi, k deocamdata sg pe care ti-l pot da e SA SCRII CORECT!