| Denysa-Myhaela a întrebat:

Cer si eu niste pareriwinking maine la ora 7 seara ar trebui sa plec cu matusimea din partea tatalui natural in barlad la o alta matusa care locuieste acolo si nu pot sa o sufar delooc da deloc si mai stau si la matusa asta nesuferita in wekwndu astacryingsi mai trebuie sa ma duc si in piatra neamt in vizita la un fel de azil tatal natural care l-am vazut maxim de vreo 5 ori in viata mea eu am 19 ani si nu vreau sa ma duc deloc si matusimea a zis ca a cumparat deja bilete dus intors pentru. maine si ca sa nu-i fac asta ca pierde si bani si ca stie ca nu vreau sa ma duc, dar sa fac pentru. ea asta ca are ea grija de mine bla bla totusi eu cred ca a luat biletele intentionat ca sa merg si eu ca sa nu mai zic ca nu mai merg stiind ca nu vreau sa merg si precizez ca nu vreau sa-l vad nici pe tatal meu naturalcryingde fapt mai mult obligata as merge parca zici ca ma duc la taierea capului in wekendu astacrying si mi-a venit o idee stralucita pentru minehee hee maina "fug" cu verisoarmea prin oras pana pe la vreo 10 seara ca sa nu mai pot pleca cu matusa acolo in barlad ea ar putea pleca cu barbasu in loku meu ca el zicea ca vrea sa mearga sa-l vada pe tatal meu dar sigur o sa gaseasca pretexte cum ca nare cum sa-l ia pe barbasu ca nu vrea sa stea si nici no sufera pe matusa asta din barlad ori ca nu vrea matusa asta din barlad sa vina cumnasu pretexte ca sa vin eu mai mult obligata precizez ca parinti sunt despartiti de cand am eu un an si eu n-am nimica pentru omul asta tatal meu natural(sentimente etc...) si nici de matusa din barlad nu imi este drag ca tatal natural e bolnav are ciroza si de cand tot moare de 15 ani m-am saturat eu ca zice sa-l vad inainte sa moara ca poate mai tarziu o sa imi para rau dar eu nu vreau si va asigur ca no sa imi para rau mai tarziu ca tot asta acum cativa anni cand aveam eu 10-11 ani la fel mi-a zis hai sa-l vezi ca daca moare si o sa iti para rau si deci daca matusimea nu ma intelege si zice ca sa merg eu fug cu verisoarmea in oras pana dupa ce pierd trenu parca vad ca ma suna matusimea ca disperatalaughingparerile voastre m-ar ajuta foarte mult:Xlove struck multumesc din suflet, cat ar putea sta matusimea suparata pe mine daca "fug" nu prea mult asta e mai frate daca eu nu vreau...

12 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu sunt din Barlad.Parerea mea este sa vii sa-ti vezi tatal, poate e ultima data, are dreptate matusa ta, mai ales ca nu stai mult.In fond faci o plimbare nu-ti superi nici matusa, il vezi pe tatal tau si te intorci.Mergi si la Piatra Neamt care e un oras foarte frumos, eu zic sa accepti in felul acesta nu dai ocazie la niste discutii ce pot fi fi evitate.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Suntem multi din Barlad, cred ca in jur de 30.

mlm
| mlm a răspuns:

Draga Denysa parerea mea este sa faci ceea ce te indeamna sufletul, daca tu nu iti doresti sa mergi la matusa ta si la tatal tau natural nu te poate obliga nimeni, mai ales ca esti si majora, daca tu nu ai sentimente pentru acel om care iti este tata natural nu te poate forta nimeni sa nutresti acum asa ceva pentru el.Decizia a ceea ce vrei sa faci iti apartine, asa ca esti libera sa faci ce vrei.Iti doresc multa bafta si mult noroc in viata.

| ellene a răspuns:

Wow ce compunere ...ai comis cea mai mare infractiune prin faptul ca nu ai pus nici un semn de punctuatie in ditai textu. laughing. Am apucat sa citesc doar primele randuri cat sa iti pot da un raspuns. Daca nu vrei, nu te duci, si gata. Esti majora, faci ce vrei. Pa

| Artemiss a răspuns:

Hai la Barlad, iti tin eu companie week-ul asta... poate si noname...si in legatura cu tatal...nu te du daca nu vreitongue

| Denysa-Myhaela explică:

In loc sa stati sa comentati punctuatia si virgula, mai bine dati-mi un sfat ceva.Ma-m grabit cand am scris si nu am mai tinut cont.Eu locuiesc cu mama laughing

| utzuman2006 a răspuns:

Ai ca variante
1. iti arunci matusa din tren cand acesta are viteza cea mai mare
2. te arunci tu din tren cand acesta are viteza cea mai mare
3. te maturizezi si incerci sa iti impui propria-ti vointa dar fara a jigni sau supara pe ceilalti
Daca nici una dintre metode nu da rezultate du-te la ZeroTv (OTV), acolo se discuta cazuri ca ale tale...

| lololololol a răspuns:

Tu te-ai gandit ce o sa zica aia cand o sa te reintorci?

| sweety_1169 a răspuns:

Eu cred ca gresesti... din cate am inteles matusa ta te-a crescut iar acum nici macar nu asculti ce zice. iar la matusa ta din barlad nu o sa stai tu singura o sa stai si cu matusa cealalata asa ca nu prea trebuie sa o bagi in seama... un weekend nu mori, cat despre tatal tau... daca nu tii la el nici macar mila nu ai pentru el? cred ca esti cam rasfatata si imatura pentru varsta ta

| MissCamelia a răspuns:

Deci cred ca o sa orbesc.inteleg ca ai niste probleme da pune naibii virgule si punct ca nu mai pricep nimic.si daca ai 19 ani, banuiesc ca ai fost si tu la scoala, scrie naibii corect, cu cratima si toate cele. dupa aia apuca-te sa ceri sfaturi, k deocamdata sg pe care ti-l pot da e SA SCRII CORECT!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt din barladbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hehesmug catzi is din bdsmug
dyanady si constantaproca cam pe unde invatatzismug?