Ce mult te grabesti...
Ti-ai trait viata, ai ajuns la 50 de ani, ai incercat toate posibilitatile si ai ajuns la concluzia ca sufletul tau pereche NU EXISTA! Nu?
Doar in conditiile astea ai putea sa si crezi ceea ce spui.
Nu obosi repede, viata nu e facuta pentru invinsi!
Nu te preda din start, fiecare lucru prin care treci te va invata ceva si vei iesi din el, intotdeauna cu un castig, mai intelept, mai bun, mai masurat.
Pastreaza speranta in suflet si ai rabdare.
Intre timp, savureaza-ti viata ca pe o prajitura cu ciocolata, cu incantare si atent la fiecare amanunt!
Inainte de a le trimite pe lume, Dumnezeu saruta sufletele...si randuieste fiecarui suflet un alt suflet. Odata ce au ajuns pe pamant, nu isi mai amintesc de asta, dar stiu ca exista cineva pentru ei, un suflet pereche, un suflet pe care l-a sarutat Dumnezeu impreuna cu al lor.
Toata viata ne-o petrecem ganidu-ne la acel cineva pe care il vom intalni la un moment dat, sau nu(voi explica de ce). Avem uneori impresia ca l-am gasit, dar pleca iar si ramanem cu un gol in suflet...inseamna ca nu era el.Nu trebuie sa il cautam caci el va veni singur; cu cat suntem mai absedati de asta, cu atat mai mai mult va intarzia, iar noi vom suferi.
si explicatia(de ce intarzie): cu cat ne departam mai mult de Dumnezeu, cu atat mai mai greu ne va fi sa ne intalnim cu persoana potrivita. Aceasta explicatie nu e de la mine, am citit-o mai demult intr-o carte care m-a impresionat mult.
Sa ai o zi frumoasa!
Sufletele pereche se intalnesc doar pentru a invata ceva unul de la altul, apoi se despart, nu raman niciodata impreuna
Korb întreabă: