anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar daca ne-am despartit din cauza lui pentru ca mi-a zis ca numai simte nimic pentru mine iar eu i-am cerut sa punem capat relatiei, fostul meu prieten ma cauta mereu si plange la telefon ca i-am frant inima, ca nu o sa ma uite niciodata etc.Am incercat sa ii explic ca l-am uitat si ca numai simt nimic pentru el dar pur si simplu nu intelege, s-a transferat la acelasi liceu cu mine pentru a sta mai mult timp in preajma mea. Ce am de facut in situatia asta?

12 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

De multe ori atunci cand pierzi prietenia si iubirea cuiva, constientizezi valoarea. Din pacate sentimentele celuilalt scad in timp iar cuvintele spuse de el sa te doara atat de mult incat sa-l poti uita.Totul depinde de ceea ce mai simti tu pentru el!

| Linda a răspuns:

Parerea mea ca nu-i place sa fie singur dar nu e convins ca va ramane cu tine. Cum va intalni o alta fata mai nu stiu cum, te va lasa. Dar daca tot esti la liceu, parerea mea ca in primul rand sa fii concetrata pe scoala.

cami
| cami a răspuns:

Eu cred ca s-a inselat..si ca tine in continuare la tine tongue
Exista doua motive...
1. Fie liceul tau este mai bun
2.Fie vrea sa fie mai mereu in preajma ta...Eu zic sa-i mai dai o sansa tongue

cami
| cami a răspuns:

Daca e pe asa, atunci fugi de el mancand pamantul.Asta nu-i baiat serios.

| cribus a răspuns:

Pai cum nu simte nimic pentru tine si tot tu i-ai frant inima cum? nu stiu ce sa spun eu sunt omul care o data relatia a luat sfarsit asa ramane...se poate intampla sa te impaci cu el si dupa o luna sa se repete povestea si atunci?

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Gandeste-te ce nu e in regula cu baiatu asta care sustine ca te iubeste? Ce-a facut el atat de rau de l-ai lasat. Stii bine ca sunt multi profitori, ca el s-ar putea ca nu mai gasesti prea curand.
Eu zic sa nu dai vrabia din mana in schimbul celei de pe gard.

Spor!

| inna a răspuns:

Deja e obsedat de tine, ai grija sa nu faca altceva mai grav...

| Lorenyk a răspuns:

Iti dai seama cat ti la cineva atunci cand nu mai e langa tine. probabil de asta te mai cauta inca. dar daca tu nu mai simti nimic pentru el, nu are rost sa va impacati. fa-ti un alt prieten si poate asa va pricepe ca intre voi chiar nu mai poate fi nimic.

| iulia_5454 a răspuns:

E clar ca trebuie sa il ignori.Mai devreme sau mai tarziu te va parasi din nou(iti spun pentru ca am trecut prin ceva asemanator

| frumusik007007 a răspuns:

Mai daca vrei sa scapi de el fa in asa fel incat sa te vada cu un alt baiat si asa o sa inteleaga ca nu mai aveti nici un vitor impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

L-am lasat pentru ca mi-a zis ca nu ma mai iubeste, ca sta cu mine din mila ca sa nu plang si sa nu ma raneasca, ba chiar mi-a zis ca s-a indragostit de prietena mea.Nu consider ca am facut rau renuntand la el.In plus ma mintea foarte des. Mi-am facut un nou id si m-am dat drept o alta fata, parand interesata de el si intrebandu-l de ce s-a despartit de prietena lui etc., a inventat tot felul de lucruri despre mine.

| 563973 a răspuns:

Incearca sa iti faci alt prieten si stai mai mult cu noul tau prieten in preasma lui si pe urma isi va da seama ca tu nu il mai iubesti