Foarte multi nu au cum sa inteleaga ca uneori cand iti faci o relatie incerci si faci tot posibilul sa iti fie bine tie si partenerului.Va obisnuiti cu anumite planuri,"il aduci pe drumul cel bun", si vine un neica nimeni din asta ce oricum e singur si pe care nu il ia nici dracu cu aere in cap si mistouri si baga zazanie intre cupluri ca sa ramana si "fraierica" singur sa il poata manevra el cum vrea.
De foarte multe ori dai peste frustrati ce abia asteapta sa faca rau si sa dispara doar pentru ca ei la randul lor nu au ce are respectivul (o reputatie, o relatie serioasa, o viata stabila etc) si cred ca asta poti sa ii explici si prietenului tau. Puteti sa cadeti de comun acord ca atunci cand vine ala in tara poate sa vina pe la voi la o cafea, sau sa mergeti voi la el la o cafea si sa se incheie totul la nivelul asta pentru ca pe tine te deranjaza si ingrijoreaza felul in care gandeste omul ala.
La o adica nu va veni ala sa il stearga la fund daca doamne fereste e nevoie, nu doarme ala noapte de noapte cu el in pat, nu cu ala imparte necazurile si bucuriile.Prietenii astea vin si pleca, ii doare in fund de viata ta pentru ca o au si ei pe a lor in timp ce voi aveti una impreuna.
Exact! L-ai descris perfect! A fost foare invidios pe iubitul meu cand m-a cunoscut pentru ca eu nu sunt o panarama asa cum sunt prietenele lui. Se vedea ca era invidios si pe ceilalti prieteni ai iubitului meu pentru ca ori nu avea prietena, ori avea prietene de 2 lei. Cu frustrati din astia...mai bine lipsa.
Eu stiu despre ce vorbesti ca si eu am avut probleme cu persoane de genul.
Nu zice nimeni sa nu aiba prieteni, dar sa fie niste prieteni cu bun simt ce constientizeaza ca are o relatie, o casa.Niste prieteni care sa te respecte si pe tine buna rea cum ii fi.Mascarici din astea ce freaca buha, se dau in figuri si iau pe toata lumea la misto nu sunt buni pe langa casa.
Eu am patit asa cu cineva, dar eu i-am spus in fata ca nu il suport iar prietenului meu de atunci i-am zis "ori mai usor cu el, ori gata cu mine ca nu sunt obligata sa accept sa fim luati la misto ne un neicanimeni" si se stia ca nu ne suportam, iar cand a vazut respectivul ca prietenul meu pastreaza distanta fata de el ne-a luat iar cu binisoru si apoi s-a dat la mine ca a crezut ca sunt fraiera si nu stiu ce face.
Eu am patit si cu un frate de a fostului.Chiar daca venea o data la nu stiu cat acasa eu stateam mereu cu stres ca ala venea cu aere in cap si cu mistouri iar eu incercam sa tac sau sa ma abtin cat de mult puteam ca sa nu le fac scandal in famile ca eu eram oaia neagra mereu.Da de ce sa stau eu mereu cu stresu in gat? Ala a fost si declicul meu pe langa restul problemelor care a pus capac si dupa ce mi-am luat sufletu in gura si i-am spus tot ce am strans in mine ani de zile l-am lasat cu neamurile lui si am plecat.Adica ne-am mutat expre sa nu mai imi stea pe cap si il aducea si dincoace tot pe capul meu si cu mai multe aere in ele, nai sa vezi.
Pe scurt, prietenii barbati nu se despart din cauza unei femei!
Nu scapi de el nici daca-l f u t i!
Gresit! Eu as spune ca daca fu_e marinarul si ii spune prietenului, scapa de amandoi.
Poate ar trebui sa ai o discutie serioasa cu iubitul tau, despre sfaturile nu tocmai sanatoase ale prietenului lui.
Roaga-l ca atunci cand iesiti impreuna, sa nu iesiti doar voi doi, fara amicul marinar. Evitatis a mergeti unde merge si ala si evitati sa-l intalniti cat puteti de mult.
Daca omul asta te iubeste, ii va fi usor sa faca acest compromis, de dragul tau.
Daca relatia este serioasa, spune-i ca te deranjeaza foarte tare si relatia voatsra va avea de suferit, daca mai pleaca urechea la sfaturile amicului, cu intentii rele.
Daca nu intelege, il poti pune sa aleaga.
Este putin gresita abordarea ta. Daca iubitul tau vrea sa te insele, nu are nevoie sa il invete ala cum. Daca il ajuta pe ala sa isi insele prietena, nu inseamna ca face si el acelasi lucru.
Mi se pare ca esti foarte nesigura pe relatia asta.
Refuza sa mai iesi cu ei si gata. Intr-un final, daca chiar va vedea ca te deranjeaza atat de tare amicul. probabil iubitul tau va face ceva in sensul asta.
Si mai mult, din alea 5 luni, nu o sta zilnic pe capu lu gagica-tu.
Nu stiu, mie mi se pare ca exagerezi.
Eu niciodata nu m-am bagat in prieteniile partenerului. Am incredere in el si stie foarte bine datele problemei. Daca l-am prins, l-am ars.
Uite de ce nu-l suport: face misto de iubitul meu, de haine, masina, absolut tot
Ii da raportul mamei lui in legatura cu absolut tot ce facem. Femeia nu ma suporta si vrea sa ne desparta. De foarte multe pro l-a chemat pe iubitul meu acasa pentru o treaba foarte importanta exact cand planificasem noi sa mergem nu mai stiu unde. Cand nu stia prietenul lui unde mergeam n-au mai fost probleme, dar cand stia avea si mama lui nevoie de el asa subit.
M-am saturat ca de fiecare data cand iesim cu el sa iasa cu alta femeie si sa fiu partasa la cum isi inseala iubita. Nici pe aia n-o suport, dar totusi. Plus ca n-am voie sa-i spun nimic. E pe sistemul
"stie tot satul, dar nu stie barbatul". Pur si simplu nu-mi place sa fiu in ipostaza aia.
Eu sunt impreuna cu prietenul meu de 2 ani si am simtit la inceput cum tot batea apropouri ca i-am luat tovarasul de iesit in cluburi si tot ii spunea iubitului meu sa se vada mai rar cu mine si sa nu ma mai bage asa in seama. Normal ca nu l-a ascultat, dar tot ma enerveaza pentru ca ar fi trebuit sa fie fericit pentru el ca si-a gasit pe cineva, nu sa inceapa sa faca figuri.
La faza cu planurile stricate pentru el si maica-sa, ma scuzi dar e vina iubitului. Nu a lor. Daca el considera ca e mai important sa te lase balta pentru probleme inchipuite ale lor ( ca presupun ca nu a fost mereu ceva important, nu?, adica isi putea da si el seama ca sunt coincidente bizare, nu?) asta tine strict de alegerile iubitului.
Pana una alta daca era sa fie influentabil, reuseau sa va desparta de mult si amicul si mama lui. Dar nu au reusit. Dar daca ajungi sa l pui intre ciocan si nicovala, mai ales cand el nu se face vinovat propriu-zis de nimic, s-ar putea ca tu singurica sa l faci sa nu mai stie pe unde sa fuga mai repede.
Gandeste-te ca toti avem momente cand ni se strica planurile, toti avem neintelegeri si toti avem teama de a nu fii inselati etc. Astea sunt totusi probleme proiectate de noi. Este foarte posibil ca tot ce vezi tu ca probleme pentru el sa fie egal cu 0. Si risti sa il freci atata la cap incat o sa il aduci la disperare.
Eu cred ca tu suferi in adancul tau de o dorinta arzatoare sa-l ai pe prietenul lui. Si singurul raspuns logic pe care creierul tau il poate gandi este ca e nevoie sa scapi de el, ca daca nu mai e prin preajma, nici tu nu o sa mai simti atractie fata de el. Probabil inca nu ai realizat treaba asta si probabil ma vei jigni ca am spus-o dar asta cred dupa citatul "M-am saturat ca de fiecare data cand iesim cu el sa iasa cu alta femeie si sa fiu partasa la cum isi inseala iubita. Nici pe aia n-o suport, dar totusi.". Daca ai fi fost prietena cu iubita aluia iti intelegeam nervozitatea dar daca nici nu o suporti, e clar. Esti geloasa
Crede-ma. Nu sunt geloasa. Nici pe departe. Am un iubit care ma iubeste, il iubesc si ne completam. Eu ma refeream ca in ciuda faptului ca prietena tipului nu ma place (desi am incercat sa fiu prietenoasa cu ea) ma face pe mine sa ma simt prost pentru ca vad toate astea si nu pot sa-i spun ce face prostu ei. M-am inteles chiar foarte bine cu unele tipe pe care le mai aducea cand iesea cu noi si imi era si mila de ele ca habar n-aveau ca erau calcate in picioare de el. Cu fosta lui prietena chiar ma intelegeam foarte bine si tot asa ma simteam prost pentru ca nu puteam sa-i spun de cate ori o inselase.
Mai bine singura decat cu un asa specimen langa mine. Nu stiu ce crezi tu ca ai inteles tu din ce-am scris eu, dar nu este asta )
Citeste ce mi-a scris NataliaNatyAr daca vrei sa stii exact ce cred depre el )
Femeie. Sunt prieteni de 15 ani. Dacă putea să-l influențeze în direcția asta, o făcea de mult.
Sunt sigur ca argumentele de mai sus suna bine in capul tau dar daca prietenul tau ar vrea sa te insele o poate face cu sau fara influenta lui, iar daca nu vrea nu o sa-l convinga nimeni.
Inteleg ca nu-l placi, valorile voastre nu se intalnesc dar ura ta e mai mult un semn de insecuritate decat de valori/integritate.
Eliminand partea cu influnetatul mai ramane ora si barurile in care mergeti..treaba care e cam irelevanta.
Gandeste-te bine la ce te deranjeaza pentru ca e posibil sa confunzi chestiile care le urasti. Chiar daca scapi de prietenul lui, daca tu vezi semne cum ca se uita dupa altele si iti ascunde chestii cel mai probabil nu saracul marinar e de vina.
Tu vrei ca ala sa-si dea un prieten vechi (bun sau rau, asta e problema lui) pe o pi_da. Daca ar fi invers si el ti-ar cere sa dai o prietena veche pe o pu_a, ce-ai zice?
Cred ca melodia asta a fost facuta cu gandul la una ca tine:
http://www.youtube.com/watch?v=KLikEWjo-J8
Bros before hoes!
Asta e melodie in care se regasesc doar frustrati care vor sa argumenteze faptul ca nu-i vrea nimeni
Bună 90210
În cazul în care comportamentul unui prieten de-al partenerului te afectează personal, nu ar trebui să ignori problema. Discută deschis cu partenerul tău despre asta, spune-i de ce anume te deranjează amicul său. Cei doi pot avea o discuție discretă și situația se poate rezolva – poate nici măcar nu își dădea seama că te deranjează!
În schimb, dacă unul din prietenii săi îl influențează negativ (sau cel puțin așa ți se pare), situația este mai delicată. Cu siguranță iubitul său se va enerva dacă îi vei spune „Hei, nu mai ieși cu X, nu îmi place cum te porți când ieși cu el, așa că mai bine evită-l". Pune-te în locul lui: cum te-ai simți dacă el ți-ar spune să nu mai ieși cu o prietenă bună? Încearcă să discuți deschis cu el și să îi explici exact în ce fel simți că acea persoană îl influențează negativ, dar în niciun caz nu îi interzice să se mai vadă cu el.
În orice caz, ar trebui să ai un comportament normal față de prietenii lui. Gândește-te la ei ca la colegii de muncă: chiar dacă poate nu îți place de ei, nu ești obligată să fiți cei mai buni prieteni, însă îi vei vedea des și trebuie să vă înțelegeți… cât de cât. Un minim de respect din partea ta este necesar.
Multă sănătate.
Mereu m-am comportat civilizat. Niciodata nu i-am spus tipului exact cat de mult nu-l sufar. M-am comportat ca o doamna. Nici cu iubitul meu nu m-am certat pe tema asta, doar i-am sugerat ca in urma actiunilor sale acel prieten nu prea e atat de bun prieten pe cat il considera el. Plus ca mi se pare lipsa de respect fata de relatia mea si fata de mine ca persoana sa-i spuna sa nu mai tina atata cont de mine sau chestii de genu. Normal ca prietenul meu nu sta sa-l asculte, dar tot ma enerveaza ca spune lucrurile alea.
În loc să te gândeşti la lucrurile rele care s-ar putea întâmpla în viitor, mai bine trăieşte cu intensitate prezentul şi bucură-te de fiecare clipă. Dacă el este la fel de tandru şi de atent cu tine, dacă între voi există aceeaşi comunicare fără secrete dintotdeauna, atunci n-ai nici un motiv şi nici dreptul să te gândeşti la infidelitatea lui. Aşadar, alungă gândurile negre şi fă totul ca el să te vadă ca pe cea mai importantă femeie de pe Pământ.
Ești egoista, dacă nu îți place de tipul asta este fix problema ta.
Dacă ai ceva cu el ii spui in fata, fără sa îți implici gagicul sau alte persoane.
Uite,pare ca iti e frica ca prietenul tau sa nu calce stramb cumva.
Viata m-a invatat ca oricum ar fi,ce e menit sa se intample oricum o sa se intample, iar tu din pacate nu poti schimba asta.
Uneori e mai bine sa te pregatesti pentru orice posibilitate(fie ea buna ori rea), doar asa sa nu ai un soc in cazul cel mai rau.
Daca el are de gand sa te insele, o va face si nu poti schimba asta din pacate, oricat de mult vei incerca.
Stiu foarte bine ca daca un om vrea sa te insele, te inseala. Eu ma refeream la faptul ca omu ala n-are pic de respect nici fata de relatie, nici fata de mine ca persoana din moment ce ii spune texte gen "Cu femeile trebuie sa fii dur. Ce stai acum s-o intrebi daca vrea sa iasa in oras sau nu? Ii spui ca iesiti si gata. Sa iasa" Asta e o conversatie de-a lor pe speaker in masina cand eram si eu cu iubitul meu in masina cand i-a spus iubitul meu ca trebuie sa ma intrebe cam ce ora e okay si pentru mine ca sa iesim.
Sincer, cu sfaturi de genu...mai bine lipsa. Hai sa tratam femeile ca niste fiinte inferioare nu? Foarte frumos.
Crede-ma ca pana la acest specimen eu n-am auzit asa ceva in viata mea. Se refera la femei cu apelativul de "***", le schimba ca pe ciorapi, intr-o zi pe la ora 5 s-a despartit de o tipa, la 9 seara avea alta prietena, ma socheaza, sincer iti spun! Si mai e si naspa! Eu chiar nu inteleg cum are asta atatea femei in jurul lui... Oricum e complet problema lui. Cred ca are toate bolile venerice din lume daca te uti cu ce tip de femei umbla.
Intr-adevar de cand suntem impreuna iubitul meu nu prea mai tine cont de el, dar asta am observat ca il enerveaza si mai tare pentru ca se simte exclus si vrea parca mai mult sa iasa cu noi. Iubitul meu e din Constanta si de fiecare data cand mergem la el acasa trebuie sa iesim cu prostu ala pentru "Hai sa ne vedem cu totii ca au mai venit si ceilalti din voiaj". Aproape toti prietenii iubitului meu sunt marinari si se vad destul de rar. Sincer din toti pritenii lui (7 prieteni) pot spune ca mi se par baieti de treaba 4 prieteni. Ceilalti 3 sunt horror. Niste fustangii misogini.
Lasa-i omului prietenii in pace. Daca nu iti place compania lu marinaru,nu mai iesi impreuna cu el. Gelozia,frica,si posesivitatea de care dai dovada o sa-ti distruga relatia,nu marinaru ala. Daca prietenul tau te iubeste, o sa aiba grija sa nu calce stramb. Daca nu te iubeste nu conteaza ce prieteni are,daca o sa vrea sa insele, o sa o faca. Cand iti propune sa iesi cu el si cu marinaru,spune-i ca nu vrei si sa se duca singur. Poate o sa se duca odata,de doua ori, dar eventual va realiza ca o sa vrea sa petreaca timpul cu tine si usor usor va rari iesirile cu amicul pe care nu-l suporti si iti va acorda mai mult timp. Punete si in locul lui, daca prietena ta cea mai buna avea aere de diva in cap si el nu o suporta, tu renuntai la ea? Nu, faceai in asa fel incat sa iti dozezi timpul pentru fiecare, asa ca gaseste o solutie prin care el sa-si pastreze prietenul si tu sa iti pastrezi iubitul
Am observat și eu că este Putin posesivă.
Prietenele meu n-au cum sa aiba aere de dive in cap pentru ca nu ma asociez cu persoane de genul ala si oricum eu vorbesc mai des doar cu 2 fete. Eu nu ma refer la faptul ca imi este frica de inselat sau mai stiu eu ce pentru ca stiu foarte bine ca un om daca vrea sa te insele te inseala si cu tine de mana. Eu ma refer la faptul ca omu ala nu-mi respecta deloc relatia si nici pe iubitul meu. Face misto de el cu orice ocazie. Oricum iesirile s-au mai rarit...cred ca asta e un lucru bun.
Pune-l sa aleaga ori tu ori prietenul lui... explica-i ca nu iti place se el si iti este antipatic... ori se iubesc ( scuze pentru gluma).dar ala nu e sigur prietenu lui daca se poarta asa. Bafta
Exact asta i-am spus si eu. Cu asa prieteni nu-ti mai trebuie dusmani. Ii place sa faca misto de el mereu. Uite o intamplare: eram mai multi (cam 5 cupluri) in oras la masa si prietenul meu avea un ceas mare la mana pe ca il primise de la un prieten de-ai lui. Prostu asta a inceput sa caute pe net cat costa ceasul (pentru ca era gelos ca arata mai bine decat al lui) si gasise un pret de vreo 250 de lei si a inceput sa faca misto de el ca are lucruri ieftine cand ceasul ala nici nu arata ieftin. Prietenele mele niciodata nu s-ar fi comportat asa cu mine. Mi s-a parut lipsa de respect si doar a vrut sa nu se mai simta inferior si sa arate ca el are un ceas mai scump...