| Ioannaaaaaaaaaa a întrebat:

Chiar vreau sa uit asa de noi[ de mine si de el]. nu mai are sens relatia asta.ne am despartit.prea multe certuri.il iubesc cum nu am iubit pana acum.am incercat sa imi fac pe altcineva.insa.sarut pe altcineva. apare el in gandstraight face. doar el.il iubesc din suflet.hai sa va spun si partea urata! din cauza mea [mi a zis maicasa] s insurat straight face. regreta...si eu regret ca il iubesc. ce este de facut in situatia asta? sa il uit.stiu! dar cum? nu suport nici un baiat.ma gandesc doar la el.si sta in bloc cu minecryingcrying... cel mai bun raspuns. primeste funditasad [multumesc din suflet >big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te înţeleg. Ştii că relaţia nu merge, dar totuşi îl iubeşti.Ai încercat deja cu alţii şi nu ai putut să-l uiţi,de el la fel, spui că te iubeşte. Dacă eşti sigură că îl iubeşti şi că te iubeşte, vorbeşte cu el.Sunteţi aproape unul de altul,nu vă împiedică nimic. Dacă ar fi ceva care să vă împiedice ar fi căsătoria lui.El s-a însurat,crezi că fără să o iubească deloc pe fata aceea? Nu te lua după ce spune mama lui,ci află adevărul de la el. Când te întâlneşti cu el, întreabă-l dacă e fericit, cum îi merge.Decât dacă îţi spune că te iubeşte doar pe tine, ai putea încerca ceva. Până atunci cred că ar trebui să nu te mai gândeşti la el şi să-i respecţi relaţia pe care o are cu cealaltă femeie.Chiar dacă e foarte greu, încearcă să priveşti totul altfel.Să te gândeşti la el ca la un băiat special pe care l-ai iubit (şi care mereu va fi în sufletul tău) şi să treci peste.În timp, totul se rezolvă.Ai încredere şi ieşi să cunoşti noi oameni. Baftă!

9 răspunsuri:
| IubesteEa a răspuns:

Eu zic sa il uiti scuze dar e cel mai bun mod si daca sa insurat sau incearca sa afli daca te mai iubeste ca speranta nu moare ultima incearca ai toate sansele si daca te mai iubeste si pe aia nu o iubeste si sa insurat cu ea doar asa si te ubeste pe tine incearca sa faceti ceva impreuna ca el sa uite de aia si sa traiasca cu tine :* mult succes in viata dumnezeu sa te ajute sa gasesti calea cea mai buna si cea mai posibila funda?:*

| Ioannaaaaaaaaaa explică:

Va multumesc tuturor pentru toate sfaturile.sad

| Denisa a răspuns:

O sa iti spun doar atat, there's a difference between a great love and the right love. Unele iubiri sunt "bolnave". Am avut si eu parte de una. Ne-am despartit de cel putin 10 ori, ne-am certat, inselat, mintit, dezamagit. Totusi, ne-am iubit mai mult decat orice. Dupa 2 ani de zile de la despartire tot ne iubim dar stim ca impreuna formam o bomba gata sa explodeze si ca impreuna scoatem ce e mai rau din noi.

| Blondamea a răspuns:

Waw asta e intradevr ff greu insa acum nu mai ai ce face stai kalma sh incerca sa te linistesti crede'ma timpul v sterge ranile :*

| astamicuta a răspuns:

Cand am citit povestea ta mi-au venit in cap versurile astea:
Uite cum e: dragostea, inseamna durere
Cand numai unu' da si celalalt o cere
Nu pot nici cu tine, nici fara tine
Da' cu tine mai mult ma chinui

Si din pacate nu poti face nimic, o sa suferi, poate o sa plangi, o sa te gandesti mult la el, dar intr-o zi o sa intalnesti un alt EL. Asa e dragostea.Nu exista dragoste fara durere.

| Atâtdedulce a răspuns:

Şi el? El să înţeleg că mai ţine la tine, dar s-a insurat aşa?
De ce nu vorbeşti cu el, dacă inimile voastre încă bat una pentru alta? De ce să vă chinuiţi amândoi? Dacă şi el suferă la fel de mult? De ce când e aşa de simplu să vorbeşti, să-i mărturiseşti că-l iubeşti şi că-l vrei înapoi? De ce să îl sărute alta? Dacă şi lui îi apari tu în gând de fiecare dată când o atinge pe ea? De ce nu lupţi pentru el şi pentru iubirea voastră? Asta in cazul in care, mă repet, şi el mai simte asta. Vorbeşte cu el. Spune-i că nu l-ai uitat şi că-l iubeşti. Apoi, retrage-te definitiv din viaţa lui dacă şi el vrea asta. Deşi e greu, oamenii pe care îi iubim cu adevărat merită sacrificiile. Dacă îl iubeşti, şi îl vrei fericit, iar fericirea lui e departe de tine, acceptă. Dacă şi el te vrea înapoi, luptaţi. Ai grijă de tine. Să iei cea mai bună decizie.happy

| Selenne a răspuns:

Uite... daca il iubesti il vei lasa sa plece, poate el tine la fata aceea...
Eu nu suport sa ranesc chiar daca cineva nu ma iubeste, sufar dar asta e.
Nu exista un sfat pentru problema asta.trebuie sa-l uiti si asta stii si tu, e unul din lucrurile care te distruge. Fata cu care el s-a casatorit nu are nicio vina si probabil ea il iubeste.din moment ce a decis sa se casatoreasca cu el.

Sper ca ti-am fost de ajutor.sad[Imi pare rau.]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

. te trezesti din somn.

| ArinaMK a răspuns:

Salut si eu sunt in cam aceeasi situatie...sunt topita dupa el si nu pot sa-l uit...dar a te desparti inseamna sal dai la o parte sa-l uiti sa treci peste, dar ca sa treci peste trebuie sa nul mai iubesti,

cand te-ai despartit trebuia sa te asiguri ca nu-l iubesti!
si puteai trece peste!
nu atunci cand esti indradostita topita lulea sa spui:pana aici!
si in minte sa spui:ce ochi mari are!
asa ca incearca sa-l uiti
indeparteaza orice potografie mesaj sau dar de la el dar in special orice amintire cu el!
nu-i mai da atentie cand il vezi!
fate ca e altcineva!
fi autoritara cand il vezi!
nu-i vorbi si vezi-ti de treaba!
nu mai visa, nu te gandi, ABSOLUT deloc la el
inveselestete purtand culori deschise vazandute cu prietenii, ascultand muzica, pictand!
gasesteti orice alta ocupatie doar sa scapi de imaginea lui
stergel din telefon!
uita ca v-ati cunoscut!
nu fii trista! treci peste si gasesteti pe altcineva!
daca nu merge da-mi si in privat ceva... nu stiu... pote ma ajuti si tu cu problema mea sociala. mai povestim ne inveselim mai vedem! :*
nu-mi trebuie neaparat fundita doar sa stiu ca esti ok? bine? happy :*
papa!