Adevarul! Va aprecia asta, ca daca va afla dupa ar fi mai rau si ca i-ai mintit nu? Eu cred ca adevarul te va scuti de multe, se va lasa cu morala si vei promite ca nu se va intampla si ca a fost un accident! pa. iti tin pumnii!
Pai inca nu au aflat deci nu am mintit.
Pai de aceea ti-am recomandat sa le zici adevarul! Sai iei cu mama te iubesc mult, mult dar daca iti zic ceva maierti? o iei si tu ca pisicuta...eu te-as fi iertat sa stii daca mi-ai fi zis adevarul!
Pai o sa le zic da nu o sa mearga gen te iubesc dar daca iti zic ceva ma ierti nu? pai atunci mai rau o face
Hai mai ca nu e chiar asa de rau, nu e ca ai luat o nota rea ceva...le zici ca erai suparata ca te certasesi cu prietena ta si ca ai reactionat fata de cine nu trebuia, ca ai si tu personalitate...si ca nu o sa se mai intample!
Pai mi-a scazut si nota la purtare ca de la 10 mi-s scazut la 4 si pe parintii mei toata scoala ii stie pentru ca ei merg peste tot cu directoarele, cu invatatori/invatatoare deci vai de mine daca afla
Naspa, eu cred ca trebuie in primul rand sa te duci sa vb cu profesoara asta, ea trebuie sa te ierte, sa-i zici ca o sa te schimbi, sa iti dea o sansa sa-i dovedesti, ca vrei si tu sarbatori fericite...deci intai incepe cu ea da? apoi vezi ce rezolvi si cu parintii!
Pai i-am zis sa ma ierte ca nu mai fac si ca de sfantul andrei e ziua mea si vreau sa mi-a fac si sa stau alaturi de prieteni, dar a zis ca daca mai zic asa imi face ceva mai rau
Hai mai dar ce i-ai facut la asta?! i-ai violat baiatul?
Nu doamne fereste
Pai sa iti doreasca RAUL in asemenea mod, e incredibil!
Ceva de genul, dar ma uraste pentru ca invat mai bine decat fata pe careo place foasrte mult
Nu am mai intalnim niste parintii de genul asta.Adica doar pentru o simpla greseala sa isi bata copilul. Orce copil greseste, din greseli invata.Stiu ca iti vor binele si vor sa inveti bine ca sa ai o cariera buna, dar asta nu inseamna ca vei avea doar note de 10 si nu vei gresi niciodata, nu exista un astfel de elev. Poti sa rupi acea foaie din caiet si sa rescri corect cu creionul si asa nu o sa-si dea seama.Nu este prea bine sa minti, dar altadata spune-le parintilor tai ca esti un copil nu un robot, si ca daca ai facut o simpla greseala nu ramai repetent. Spunele ca din greseli invata copii.Si mai ales ca nu exista copil care sa nu ia o nota proasta sau sa greseasca.Ai grija de tine. Apropo cati ani ai?
Banuiesc ca trebuie sa semneze parintii pai falsifica si tu semnatura nu esti prima, nici ultima.sau pur si simplu ii zici la prof ca ai aratat parintilor.apropo.esti in I-IV? ca nu vad ce e cu chestiile astea puerile.
Noua ne cere semnatura cea ce e bine.Sunt nr 1 la copiat si falsificat semnaturi in clasa aia.Cred ca ma numar printre primii 3 pe scl la copiat.
Este destul de incompetent profesorul şi-a testat pixul roşu pe caietul meu!
Ca mar si crede daca mar crede ar fi bine.dar mi-a scris ca nu is atenta, obrazinica si ca nu stie ce e cu mine asa daca il testa imi mazgalea caietul
Am gresit, nu am fost indeajuns de atent, e omeneste sa gresim,
eventual faci si fata asta : http://www.youtube.com/watch?v=7LbumSMoQK8
iti doresc succes
Eu am glumit cu raspunsul.
vad ca esti destul de stresata.
daca sasa stau lucrurile si nu esti la prima abatere, nu-i poti spune ca a fost un accident sau ca a fost doar o intamplare.
trebuie sa-ti iei inima-n dinti si sa-i spui adevarul cu orice risc.
important ar fi daca ai incerca sa te si corectezi in viitor si sa nu mai faci.
O intrebi asa "mama ce se intampla cu mine in ultimul timp"?
si ea o sa raspunda"nu stiu"
si atunci ii zici:""pai nici prof mea nu stie"
o sa int "de ce?
atunci ii arati caietul
glumeam stai lin ca o sa se rezolve
Exact asa zici: Mama tu stii cat de mult te iubesc? Te iubesc foarte mult. Aa da vroiam sa iti spun ca azi am luat un 4.
O varianta testata (de 9 ori) i dai de preferat mamei tale un mic cadou, inainte sa i spui, asa ca nu va di nici foarte tare suparata, dar niciii... cam mediu, bine acum depinde si de ce tia scris profesorul pe caiet
Hey! cei de mai jos au dreptate, dar totusi tu ce ai facut de profa aceea nesuferita nu vrea sa te ierte?!
Pai mi-a scris asa:"vorbesc neintrebata si este obraznica.nu stiu ce se intampla cu ea in ultima vreme!"
si ca ne-a intrebat daca vrem sa ne dea test si eu am zis "da!"
Ok, am inteles...dar tie de ce ti-a scris aia pe caiet? Tu ce vina ai de ti-a scris acele cuvinte pe caiet? Cu ce ai gresit? Ce ai facut?
Pai ne-a intrebat daca vrem sa ne dea test ca vorbeam unii si asa mi-a scris
]
E ciudat pentru ca doar pentru atat lucru iiti face atat scandal.Si tu erai o eleva model deci nu pot sa inteleg de ce s-a legat numai de tine daca colegii tai se comporta si mai urat cu ea.