| Dumitru_Elena_1970 a întrebat:

Ciao! imi cade parul,si am o secretie vaginala! cum ma pot trata! am mai folosit si alte produse, dar nimic bun! Va multumesc!

9 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Pentru caderea parului, trebuie sa iei niste suplimente cu B6, E, Zn, Se, daca nu poti asimila din alimente. Apoi, sa folosesti un sampon adecvat parului tau.Restul,poti sa faci ce a scris cealalta persoana.Dar sa stii, caderea parului, din cand in cand este normala (20-30 fire la o pieptanare). Sanu te speli prea des cu sampon, adica o data la 6-7 zile,iar in rest daca este nevoie,te speli doar cu apa calduta. Apoi,STRESUL,este dusmanul parului,sistemului nervos,stomacului, intestinului subtire! Evita-l cat poti, band ceaiuri de tei, sunatoare, valeriana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ai un dezechilibru in organism, mergi la o biorezonanta sa ti rezolvi carenta de vitamine si minerale-si de aici si problema ta de sanatate se va dezlva de la sine- succea.

| grab a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai incercat tu biorezonanta si te-a ajutat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru grab):

Am prieteni care au apelat la asa ceva si viata lor e mult mai buna. Pentru necunoscatori, aparatul a fost folosit si este de catre Nasa. Tarziu l-au comercializat si pentru muritorii de rand- sa mai scoata ceva banuti.

| grab a răspuns (pentru anonim_4396):

Te rog da-mi si mie contactul cuiva in prv din prietenii tai care a apelat si a obtinut rezultate. Ma intereseaza si pe mine pentru o femeie in varsta din familie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Caderea parului poate avea mai multe cauze.
Impotriva caderii parului iti recomand sa incerci asta:
o lingura de gaz, o lingura rom, o sticluta de vitamina A(uleioasa), un galbenus de ou.Amesteci bine, aplici pe parul spalat, incepand de la radacina spre varfuri.Lasi timp de o 1/2 ora, clatind apoi foarte bine parul.
Tratamentul se poate face la 2 saptamani.
Aceasta secretie provine din vagin, fiind perfect normala.Ea previne uscarea vaginului, protejandu-te impotriva infectiilor.Majoritatea fetelor remarca aceasta secretie cu o vreme inaintea primei menstruatii.
Secretia e naturala si sanatoasa-si mama ta o are!
Cantitatea de secretie variaza pe parcursul ciclului menstrual, de la femeie la femeie.Majoritatea femeilor observa o secretie mai abundenta la jumatatea ciclului, cam in aceeasi perioada cu ovulatia(cand un ovul e eliberat de ovar), ceea ce se intampla de obicei cam cu 14 zile inaintea menstruatiei.Vei avea secretie o mare parte din viata ta adulta.Protejslipurile pot fii folosite zilnic pentru a te mentine proaspata, curata si a te simti confortabil!
Te pup!

| Zoey112 a răspuns:

Pentru caderea parului date cu petrol in cap

| ÎngerulThawMic16 a răspuns:

Buna! Caderea parului nu se leaga de secretia vaginala.
Caderea parului este cauzata de lipsa vitaminei E in corp si ca sa nu-ti mai cada parul, incearca sa consumi alimente ce contine aceasta vitamina : Migdale, Seminte crude, Spanacul, Uleiuri din plante, Broccoli, Patrunjelul, Maslinele etc. Si ca tratament exterior poti folosi ulei de masline! Este foarte bun. Si eu am avut acum 2 luni aceeasi problema cu caderea parului, dar nu o mai am datorita acestui ulei. Deci dupa spalare (cand parul este ud) aplici 1 lingurita de ulei de masline si iti va face parul mai puternic, mai sanatos, mai plin de viata.
Si acea secretie vaginala de care spui tu, este prezenta la orice femeie! Apare cu catva timp inaintea primei menstratii inceteaza la menopauza. Nu-ti face griji! Ca si eu m-am speriat ca cine stie ce e si... laughing acum ma apuca rasul, pentru ca stiu ca m-am speriat degeaba, pentru ca era normal laughing
Sper ca ti-am fost de folos!
Funda? big grin
Te pup kiss!

| lexi21 a răspuns:

Pentru caderea parului poti folosi Elseve cu arginina. Functioneaza!