Ma socheaza postarea ta...scuze ca intreb dar cati ani ai? sau macar cati ani crede mama ta ca ai incat sa intretina relatii cu partenerul, care banuiesc ca nu e tatal tau(dar chiar si asa) in aceeasi camera cu tine? Nu cred ca ai putea sa-i spui pentru ca te-ai simti atat tu jenata, cat si ea...Cred! Dar totodata daca are curajul sa faca asta de fata cu tine, atunci nu cred ca mai are nicio jena in a-ti raspunde!
Am 16 ani. Nu mai rezist, nu stiu ce sa fac... Nici sa o privesc nu pot
Ti-e tie rusine de rusinea ei. Este normal sa faca sex cu partenerul ei, insa nu de fata cu copilul ei. Este iresponsabila, si ma opresc aici. Spune-i, vorbeste-i, poate mai pe ocolite, dar sa-nteleaga.
Nu este nevoie ca astfel de scene sa se repete, deci vorbeste-i sau reactioneaza in momentul cand cei 2 sunt in actiune. Nu trebuie sa se intample asa, deci nu mai permite.
Trebuie sa discuti neaparat cu ea! Asa ceva e strigator la cer!
Daca nu te intelege, ia legatura cu tatal tau!
Vai,vai,vai ce mama ai! scuze poate e dureros, dar femeia asta nu prea iti e mama.
si u sunt mama unei fetite mici de 3 ani si ce am auzit de la u m am crucit! nu pot sa cred ca exista asfel de mame!
parerea mea e ca si daca ii vei spune nu se vor schimba lucrurile, pentru ca daca era asa, ea nu facea astea cu u in camera chiar daca u cica dormi.parerea mea e ca daca esti inca in relatii cu tatal tau biologic, apeleaza la el cu incredere.eu cunosc copii care sunt crescuti de tatii in urma dvortului si le merge fff bine! imi pare rau pentru tine scumpo,si te compatimesc mult mai ales ca u la varsta care o ai ar trebui sa ai alte prioritatii, nu din astea!
incearca si du-te la tatal tau el e un om matur si stie cum sa acioneze, iar pe mama ta o poate decadea din drepturile parintesti.si bine ar fi pentru ca e clar educatia ta e compromisa!
multa bafta iubita!
O_o foarte urat din partea mamei tale.
Banuiesc ca poate ai sub 18 ani si este o situatie neplacuta pentru. tine.
Daca mi s-ar intampla mie m-asi scula usurel intr-un moment in care nu sesizeaza si a-si aprinde becul zicand:„Ce faceti voi aici?"Cred ca nu ar mai repeta experienta in veci
Acum serios vorbind, incearca sa ii spui ca pana la urma ea a gresit fata de tine.
Am trecut printr-o situatie asemanatoare si e ff jenant numai ca la mine nu era vb de mama mea ci de colega mea de camera de la camin. Erau primele zile de camin nu o cunoasteam deloc Sincer nu am putut`o privi in ochi, o evitam. mi-era un pic jena, insa fiind mama ta cred ca e si mai greu, cu timpul ai sa uiti cred.asa ar trebui insa pe moment incearca sa o rogi prin apropouri ca iti doresti o camera a ta... daca nu e posibil asta nu va permiteti daca e sa mai incerce vreodata incearca sa te foiesti, sa tusesti orice ca sa iti dea seama ca esti treaz. Mult succes si sper sa iti revii!
Eu in locul tau i-asi spune ca ma deranjeaza si as dori sa nu se mai repete pentru ca nu vreau ca mai incolo sa am astfel de amintiri neplacute, pur si simplu asa ceva nu se face!
Trebuie sa prinzi curaj si sa-i explici situatia, ca te jeneaza cand auzi chestiile alea, si sa-i spui ca daca nu va permiteti sa stati intr-o casa/apartament cu cel putin 2 camere, ar fi mai bine pentru tine sa vii acasa in Romania.
Daca ai peste 18 ani, strange niste bani ca sa ajungi singura in Romania si apoi o sa aiba maicata grija de tine doar n-o sa te lase sa mori de foame.
Aici e si nesimtirea si prostia maicatii (scuze ca ti-o zic), dar din bun simt pentru tine ar putea iesi undeva, la baie, sau oriunde pentru 15 minute cat sa-si satisfaca nevoile si apoi ar reveni acasa...
Si mie mi s-a intamplat la fel. Eu avem camera mea dar se auzea...M-am dus si i-am zis mamei : imi e sete vreau un pahar de lapte. Si de-atunci nu s-a mai intamplat
De data asta tu ai trecut "granita". Puteai sa-ti pui castile in urechi si sa lasi "laptele" pentru dimineata!
Pai.mi-am pus castile dar chiar nu mai suportam il urasc pe partenerul mamei
Si eu il urasc.
Acum au 2 ani de casnicie si e diferenta de 12 ani intre ei!
Si mama e mai mare ca asta cu 10 ani. Si ei nu sunt casatoriti. Mereu ma tem ca ne ia tot din casa si pleaca.
Mama nu vrea sa inteleaga.
Pe mine m-a dus in alta tara eu sunt in anglia si tatal meu vitreg are 43 de ani si mama 32.
Eu sunt in Italia... Tot aia e. Nu avem ce face. O sa implinim si noi 18 ani. Si o sa ne vedem de viata noastra
Haha stii tu eu mai am ceva de asteptat.
Ma socheaza situatia ta cred ca ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa ai explici situatia cred ca te va intelege si nu se va mai repeta!
Groaznic. Spune-i ca vrei camera ta si gata. Spune-i ca esti prea mica pentru a auzi astfel de lucruri si ca e urat sa faca asa ceva de fata cu tine in aceeasi camera. Mai bine iti face si tie o camera, unde sa stai numai tu.
Incearca sa ii spui mamei tale dar pe ocolite, bate niste apropouri, isi va da ea seama(cred)
Si eu am fost in situatia ta numai ca e vb de tatal meu, eram mai mica, in jur de 13 ani...dar asta nu m-a impiedicat sa ii zic pe fata ceea ce am auzit si sa nu se mai repete. Dupa parerea mea astia nu sunt parinti intregi la minte.
mateia320 întreabă: