| iza5bela a întrebat:

Cine a creat omenirea? Tata spune ca ne-au adus extraterestri!

Răspuns Câştigător
| carminaburana43 a răspuns:

Scumpa mea am 47 de ani si nici acum nu stiu. Daca am fost creati de extraterestrii, ei de cine au fost creati?

E o intrebare la care omenirea cauta raspunsul de cind exista.Dorim sa credem si e bine sa credem ca e un mare creator Divinul dar Divinul de unde provine? Caci nimic nu se creeaza nimic nu se pierde totul numai se transforma.Asta e o mare realitate alta nu cunosc. Daca stie cineva mai multe sunt foarte deschisa sa aflu.

29 răspunsuri:
| micky a răspuns:

Pai. din punct de vedere religios oamenirea a fost creata de Dumnezeu prin Adam si Eva, iar din punct de vedere stiintific prima finta umana a luat nastere dintr o celula sau ceva de genul big grin. Sau se mai presupune ca ne am trage din maimute. Dar in nici un caz din extraterestrii laughing

| Slavic a răspuns:

Tu sal crei mai mult pe Tatal tau laughing poate nea adus barza?

| DamnHotGirl a răspuns:

Funnylaughing...pai Dumnezeu.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Almeu spune ca santem creati de Dumnezeu.cred ca avem mai multe izvoare. unii se trag din maimute.altii din acvanauti.se cunoaste ca avem internet si multe posturi de televiziune.si mai ales multi puturosi cu imaginatie care vor sa traiasca bine, inventand diferite teorii pentru a fi crezuti.fistecare alege ce vrea. e libertateeeee.

Răspuns utilizator avertizat
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Dumnezeu asta e parerea mea

| waXonwaXoff a răspuns:

cred ca la betzie a zis asta:uitati oameni buni aici săracu copil, îi bagă tasu prostii in cap.http://www.TPU.ro/......aciunului/

nu esti tu asta? http://www.TPU.ro/utilizator/hgfw

si asta e alta intrebare:http://www.TPU.ro/......dar-pe-ei/

| Arthur a răspuns:

Este o falsa problema. Nu faci decat sa creezi urmatoarea intrebare : Pe ei cine i-a creat?

| JeSa a răspuns:

Dumnezeu

| askanyo_8091 a răspuns:

O teorie noua ( noua cam vreo 30 de ani ) spune ca noi sunem extraterestri.
Adica se presupune ca pe marte au trait extarterestri inainte sa aparem noi pe aici. Si acolo acum... naiba mai stie cati ani sa izbit un meteorit mare care ia distrus pe martieni. Dar se presupune ca din Marte, dupa inpactul cu meteoritul sau desprins niste roci cu celule de martian, acestea au zburat prins spatiul interpalnetar si au intrat in atmosfera pamantului si sau izbit de terra. din celulele alea am crescut noi.
Sau pur si simplu s-a auzit un POC si am aparut aici big grin

| askanyo_8091 a răspuns:

O teorie noua ( noua cam vreo 30 de ani ) spune ca noi sunem extraterestri.
Adica se presupune ca pe marte au trait extarterestri inainte sa aparem noi pe aici . Si acolo acum ... naiba mai stie cati ani sa izbit un meteorit mare care ia distrus pe martieni . Dar se presupune ca din Marte , dupa inpactul cu meteoritul sau desprins niste roci cu celule de martian, acestea au zburat prins spatiul interpalnetar si au intrat in atmosfera pamantului si sau izbit de terra. din celulele alea am crescut noi.
Sau pur si simplu sa auzit un POC si am aparut aici big grin

| navodari a răspuns:

Citeste biblia si acolo ai sa afli, din cate stiu eu prin adam si eva

| iza5bela explică:

Nu cred ca ne tragem din maimute pentru ca acum ar trebuia sa mai fie in evolutie! Dar pe cel care ne-a creat pe el cine la creat si asa mai departe?

April
| April a răspuns:

Cum problema nu este si nu are sorti de a fi lamurita vreodata, fiecare poate sa creada ce vrea:ca se trage din maimute, ca l-a creat Dumnezeu acum mai nou a aparut si specia ganditoare care crede ca se trage din extraterestri.Pana una alta, daca el crede ca asta-i este originea cine-l poate contrazice cu argumente altfel decat teortice? Daca credinta lui este puternica nimeni nu-l va convinge de altceva cum si pe mine nimeni n-a reusit sa ma conviga ca n-am fost creatia lui Dumnezeu. Dar ce-ar insemna sa-mi cheltuiesc energia in dispute nerezolvabile? Sa lasam pe fiecare cu credinta sa si sa speram ca, vreodata, la sfarsitul veacurilor, cum se spune, vom afla cine are dreptate. Daca ma intrebati pe mine, cred ca eu am. E dreptul la o opinie.Numai bine.

| zerozero a răspuns:

Asta e o intrebare foarte grea... si poate niciodata nu vom afla raspunul.
E un procent de 0,(40 de milioane de zero), 1 sanse sa se creeze viata din nimic si
totusi teoria big bang`ului pare buna dar nu e prea plauzabila. desi incerc sa o cred. dar in nici un caz nu accept ideea ca am fost creat de dumnezeu sau de extraterestrii pentru ca nu are sens deloc!

| BlacK EyeS LoVE BRoWn EyEs a răspuns:

Dumnezeu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu!

Pai cica ce ii invata pe ei la scoala. Eu in ora de religie ascult muzica. rolling eyes

Răspuns utilizator avertizat
| Kynext a răspuns:

Nimeni nu stie(asa se presupune). Exista o multime de teorii care, cel putin pe mine, ma baga in ceata.suntem un experiment al extraterestrilor? ne tragem din maimute? am fost creati de Dumnezeu? niste celule au zburat(ajuns) de pe Marte pe Terra si sighitibum-ala-bim-bam-bum am aparut noi, oamenii? nimeni nu stie, fiecare crede ce vrea(sau spre ce e inclinat). Eu personal tind spre creatia divina, dar nu sub forma sub care ne este prezentata(adica versiunea mea include si niste omuleti "verzi").winkingBafta in elucidarea acestui misterhee hee

| CatWhisperer a răspuns:

Daca exista cu adevarat extraterestrii atunci ei ne-au creat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut am 13 ani, pana acum nu mergem ok la biserica n-am calcat de 8 ani sau chiar 9 dupa ce am citit cateva documentare pe net despre Moartea Clinica m-am cam pus pe ganduri, deci 100% neo creat dumnezeu sunt si alte forme de viata, am citit un documentar in 1947 ca un omulet cu forme ciudat o fost gasit aruncat depe o nava, cauta pe youtube autopsia lui si o sa vezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O civilizatie extrem de avansata a ajuns aici, pe Terra, acum foarte mult timp, pentru aur. Aveau nevoie de sclavi pentru a munci pentru a extrage aurul, asa ca, prin inginerie biologica, au incrucisat ADN-ul maimutelor cu ADN-ul lor. Astfel au aparut oamenii. Acei extraterestri se numesc Annunaki, dar de-alungul istoriei au avut si alte denumiri. Momentan, tot de ei suntem condusi, dar mai pe ascuns, cu ajutorul unei grupari numiti Illuminati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happy am si eu o teorie proprie, poate nu veti crede si veti rade dar asta este...
V-ati gandit vreodata cat de mare este galaxia? sa va dau un indiciu, este cu 200. 000 km mai mica decat infinitulwinking. Ok, la cate planete sunt va dati seama ca nu suntem singurii vietuitori inteligenti, si mai mult ca sigur nici primi atat in materie de inteligenta cat si longevitate
Opinia mea este ca suntem niste cobai, pentru ca desi sunt credincios nici teoria big bangului, nici cea cu dumnezeu nu mi se par plauzibile, daca ne tragem din adam si eva atunci de ce suntem cam 5 rase? de ce sunt negri, albi, chinezi, eschimosi si asa mai departe, cred ca stiti diferentele fizionomiei acestora si a multor altora. Big bangul mi se pare o prostie, deodata s'au ciocnit meteoriti si ca sa vezi am picat din cer, imposibil.
Eu cred ca suntem niste cobai pentru niste fiinte superioare care probabil sunt atat de dezvoltati incat vor sa'si afle istoria prin noi, noi suntem probabil, animalutele lor jucause, care totusi ii pot inspira, pentru ca nu exista perfectiune, oricat de dezvoltat ai fi, exista probabil ceva ce noi am creat si ei inca nu, probabil cand acest experiment despre care vorbesc a inceput, acum 5 milioane de ani, acesti extraterestri sa le fi sters memoria catorva "voluntari" si sa'i fi trimis pe pamant, sau poate si pe alte planete pentru a face diferenta intre noi si alti "extrateresti" probabil ca aceste fiinte superioare sa fi avut mai multe tipuri de embrioni pe care sa-i fi crescut separat doar in acest scop, e probabil ca ei sa aiba o baza invizibila pe pamant, sau sa ne supravegheze din spatiu, nu cred ca cineva ar fi in stare sa dezvolte un asemenea tratament pentru o viata atat de lunga, fiind deja vorba de milioane de ani, dar exista probabilitatea conservarii creierului si transpunerea acestuia intr-un alt corp, doar pentru a avea toate informatiile stocate intr-o "singura baza de date", e la fel de probabil ca ei sa nu fie organizati pe natiuni cum suntem noi pentru ca aceasta sincer sa fiu mi se pare o prostie, ce daca ala e rrom, ala chinez, ala englez si ala roman, sa fim seriosi toti traim in acelasi loc si ar trebui sa ne acceptam asa cum suntem, sa nu ne ascundem lucruri unii altora, sa incercam sa le dovedim creeatorilor nostri, oricare ar fi aceia, ca a meritat, ar trebui sa convietuim cu toti intr'un singur loc numit Terra, sa nu existe granite, sa nu existe 500 de limbi vorbite, sa nu existe rasism, discriminari, sa fie pedepse mai dure pentru cei ce incalca legile, sa nu trebuiasca sa ne castigam existenta prestand servicii, ci sa le facem din placere pentru ca altfel este cand te duci cand vrei tu sa faci ceva cu chef de munca, nu stiu pe vremuri nu era asa, TROC-ul era o solutie mai buna chiar daca pare lipsita de gandire si nu cred ca ar mai merge acum, dar in orice caz banii sunt supraapreciati, cine are mai multi bani este automat mai puternic, daca as fi un fel de dictatori as propune ca puterea sa se dea pentru inteligenta, agilitate sau forta in nici un caz pentru bani, adica oamenii in ziua de astazi se vand usor, toti incultii ajung cineva doar pentru ca mama si tata au fost mari inteligenti si s'au gandit si la fiul lor ca va creste si vrea sa inceapa de undeva, pentru ca nimeni inteligent nu pune problema daca fiul sau fiica mea va fi un incult, scurt la minte, un barbar? sincer va spun lumea asta usor usor se va duce de rapa daca nu ia cineva masuri drastice in aceasta privinta, la noi in lume nu mai este democratie, este anarhie, si ma scuzati daca v'am plictisit cu acest post, in care am trecut prin mai multe subiecte de discutie

| mihay126 a răspuns:

Eu cred ca sau facut niste modificari genetice si din asta am esit noi oameni...ca daca am fi fost cu adevarat creati din adam si eva ar trebiu sa avem toti acelasi adn si grupa sanguina,,,

| mihay126 a răspuns:

Eu cred ca noi oameni provenim din maimuta.acum cateva milioane de ani dau facut niste experimente cu maimute din care au esit omul,,, ca daca omul ar fi esit din adam si eva ar trebui sa avem toti acelasi adn si grupa sanguina,, dar din atatea experimente ce sau facut am esit toate natile de oameni,, ca daca eram din adam si eva ar trebiu sa fim toti albi(negri) sau eu stiu cu,,, asta-i parerea mea.

| yeti_6295 a răspuns:

Din maimute fiindca : semanam foarte tare (din punct de vedere eu seman cu o maimuta) si zau asa extraterestri nu am cum sa ne fi adus ca poate nu exsista! Pentru mine e 100% ca ne tragem din maimute si pe ele le-au facut dumnezeu, asta e teoria mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inclin sa ii dau dreptate in unele puncte persoanei anonime care si-a exprimat punctul de vedere intr-un mic roman. Este nevoie de mai mult de un roman pentru a putea spune ce cred eu. Oricum stiu ca nu sunt singurul care crede asta si asta ma incanta.
Personal pot sa spun ca o varianta plauzibila este aceea ca noi suntem un experiment al ''extraterestrilor". Si acum...domnul care citeste extraterestru va rade de mine si imi va da un raspuns ignorant. Dragilor, extraterestrii suntem si noi, pentru alte civilizatii din univers, nu mai luati acel cuvant ca ceva caraghios si mai stiu eu cum. De aici vine si intrebarea: daca ei ne-au facut pe noi pe ei cine i-a facut? Raspuns: si ei au fost la randul lor creati de altii inaintea lor. Va dau un raspuns logic. Noi in ziua de astazi daca am putea gasi o planeta in care s-ar putea dezvolta viata, noi am putea crea viata acolo, inclusiv un nou prototip de om. Nu sunt ateu, cred in Dumnezeu, insa pentru mine nu este un mos batran cu barba alba la care ma astept sa imi asculte rugile, Dumnezeu nu este Mos Craciun oameni dragi. Dumnezeu exista si este pretutindeni, nu este o persoana. Este ceva divin, exista in orice atom din Univers si face ca totul sa functioneze. E vorba de energii pozitive si negative pe care omul le are in el si care exista oriunde in Univers. Problema vine la individ daca stie sa aiba un echilibru intre ele. Biblia are mare valoare si ne este lasata la fel ca si alte carti sfinte ca si Coranul, etc. pentru a ne invata sa ne iubim intre noi si nu sa ne dusmanim. Ceea ce facem. Iisus, Mohamed, Budha au existat si au fost trimisi pe pamant de alta civilizatie in scopul de a ne mai da o sansa de a-l cunoaste pe Dumnezeu in noi. Ei au toti pe Dumnezeu in ei si traiesc in armonie, altfel nu ar fi fost asa de dezoltati si nu putea sa ne creeze nici pe noi. Noi nu vom fi niciodata ca ei pentru ca avem instinct animalic in noi, nu putem renunta la rasism, lacomie, ura si invidie. Cat am incerca...de aceea atatea granite intre noi, razboaie si oameni care mor de foame pe proria lor planeta, unde putem avea tot ce dorim. Nu mai visati la prostii, raiul este sub picioarele noastre, insa noi nu stim iar incet incet il vom transforma in iad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tatal lui iza5bela e destept.Nu mai cititi din biblie.Cititi din cartile scrise de arheologi, aaa...si popii sunt niste hoti. Daca ii intrebi pe popi cina la creat pe Dumnezeu zica ca la creat duhu. da pe duh cine la creat? Astea sunt niste prostii! Cica in 2012 omenirea va disparea, parca Dumnezeu e ala bun nu ala rau.Pai cititi mah mai mult si aflati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca omenirea a fost,este si va fi atit cit nu ne vom auto distruge,si sintem atit de vechi pe acest pamint incit nu mai tinem minte cum am luat noi nastere, si toata problema si raspunsul este in evolutia noastra, evoluind atit de tare am uitat de unde sintem si cine sintem...