Poate ai vazut, poate nu sanatosi sa fim cu totii. Fiecare isi face viata cand vrea, dar femeile acum stiu mai mult sa se distreze si sa nu traga cu casa, cu barbatul ei la mai multe aspecte ma refer ca numai e ce a fost odata
Nu traiesc intr-o lume trista, dar am invatat sa-mi ajut semenii si toti din preajma mea, daca pot. Si crede-ma ca rasa umana e cea mai a naibii de pe Pamant, multi se cred oameni dar foarte putini sunt. Fiecare e pentru el acum, o zii buna
Om bun, daca nu accepti ce scriu alti utilizatori nu esti obligat sa citesti sau sa dai reply. Realitatea e altfel fata de ce spun multi, si cei care au trecut prin viata stie ce cruda ii realitatea.
Da, normal. E parerea ta cum de altfel fiecare are dreptul la opinia sa. Libera exprimare e necesara hah.
Vă certați între voi pe subiectul meu în loc să vorbiți cu mine?
Nimeni, ele cauta ceea ce noi nu vrem sa oferim (bani si placeri financiare). Prosti sant destui care le satisfac financiar dar eu nu ma numar prin ei. Poate vei avea ocazia sa ai un robot care iti tine de urat in viitor.
Nu te mai chinui singur, adevarul este ca daca nu poti oferi nimic nu te iubeste nimeni, asta e si la oameni sanatosi fizic valabil. Iubirea nu vine oricum, e vorba de atractie fizica(indragosteala) si apoi cu timpul vine atasamentul si iubirea,
Vrei un raspuns conform cu realitatea sau o falsitate cum ai primit aici multe raspunsuri?
Te va iubi cu siguranta cineva care este in situatie asemanatoare cu a ta! Pentru ca si cine are burta plina nu stie cum este sa fii flamand!
Nu te descuraja vreau sa te vad un om fericit, nimic nu este imposibil.
O persoana cu dizabilitati te poate intelege cel mai bine, asta am vrut sa zic.
Pai da, daca e iubire, dar iubirea aia de la ce pleaca?
Mihaela024 întreabă:
aurel111 întreabă: